Baristo представя:

Специална лимитирана серия от най-висок клас кафе Specialty Coffee Selection, съставена от  изключително висококачествени Арабика сортове, които се подбират и закупуват на специализирани кафе търгове от цял свят. Изпълненият с аромати продукт ще ни бъде представен на ИНТЕРФУД & ДРИНК от Baristo.

Серията включва както single origin Арабики от Етиопия (Yuirgacheffe) и Доминикана (Huancalito Mountains), така и уникален бленд от Бразилия, Индия и Етиопия (Modezia).

Паоло Шимоне, майстор-пекар и сертифициран кафе експерт, е автор на продуктите от серията. Той лично селектира, изпича и миксира деликатните Арабики за Baristo, за да се насладим на еспресо с неустоим аромат и вкус.

„Каним ви на ароматно и вълнуващо кафе пътешествие по света с най-новите продукти от специалната ни серия - 100% Aрабика филтърни кафе дози Baristo“, акцентират от компанията. Продуктите съчетават практичност, разнообразие и гурме кафе преживяване. Серията индивидуално опаковани кафе дози предлага: Matagalpa от Никарагуа, Zege от Етиопия и бленд от 5 екзотични кафени дестинации.

Най-новото попълнение в ХоРеКа линията на Baristo e Superiore Espresso - 100% Arabica бленд, с балансирана киселинност, плътно тяло и дълготраен послевкус. Селекцията е предназначена за кафетерии, ресторанти и хотели, които се стремят да удовлетворят кафе ценителите и да им предложат най-висок клас еспресо.

Един от на-успешните блендове на Baristo – кафе на зърна Premium bar, се предлага и в практична опаковка от 250 гр. Иновацията е провокирана от стремежа ни да осигурим максимално дълготрайна свежест на продукта, тъй като кафето бързо губи качествата си при продължителен контакт с кислород. Разфасовката от 250 гр. е особено подходяща за употреба у дома.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>