Хигиената не подлежи на компромиси

Френски перилни препарати. Те ще бъдат част от продуктите, върху които професионалистите от Mon Marche ще съсредоточат усилията си по време на участието си в ИНТЕРФУД & ДРИНК.

На вниманието на присъстващите ще бъде Апта течен препарат концентрат за цветно пране. Опаковката от 1.5 л. е достатъчна за 42 пранета. Новият френски продукт се отличава с различна за българсикя пазар маркировка. В зависимост от замърсяването, една опаковка е достатъчна за от 30 до 42 пранета. "Апта " се отличава със своята концентрираност; “за замърсено пране поставяте само 35 мл.“, коментират от компанията. Продуктът впечатлява с деликатния си и завладяващ траен аромат.

Компанията ще представи предложенията си и за бебешка хигиена. Апта течен препарат концентрат за бебешки дрехи и хора с алергии, е достатъчен за до 38 пранета. В опаковка от 1,5 л, новият за страната ни продукт с отличава с високата си концентрация. „Ще откриете и новия фин и специфичен аромат, който е лек е ненатрапващ се за бебешките дрехи и хората с алергии. Продуктът е тестван под дерматологичен контрол“, допълват от Mon Marche.

препарат

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>