Ароматно италианско кафе превзема залите на Интер Експо Център

През тази година по време на водещите международни хранителни изложения ИНТЕРФУД & ДРИНК от 4 до 7 ноември 2020г. компанията АХГ ЕООД ще акцентира върху няколко от невероятните вкусове на водещите търговски марки италианско кафе - Bristot Caffe и Goppion Caffe. Компанията е официален вносител и логистик за България.

GOPPION CAFFE

JBM ® Jamaica Blue Mountain

Магическите вкусове на Южна Америка и сините планини на Ямайка…

Blue Mountain е името на регион в Ямайка, в който залезът има най-красивите светлосини нюанси. Именно това е мястото, където се култивира най-доброто кафе Арабика в целия свят. Изнася се в малки количества, запечатани в специални дървени бъчви, както се съхранява ромът.

кафе

GOPPION CAFFE

DOLCE ® Gran Miscela Italiana 

Вдъхновена от великолепието на Венеция…

DOLCE е посветена на Венеция и най-вече на богатството на изкуството в този град, на неговата дългогодишна връзка с кафето. Деликатен баланс между внимателно подбрана Арабика от Етиопия, Хондурас, Гватемала и Бразилия.

кафе

GOPPION CAFFE

NATIVO ® Nativo Biologico Organic

Силата на природата събрана в една обикновена чаша кафе…

Goppion Caffè e първата компания в Италия, която през 1988г. започва да произвежда кафе, въз основа на Принципите за справедлива търговия. Десет години по-късно този опит се превръща в CAFFÈ NATIVO. Сертифицирано е от организациите за Контрол и сертифициране на биологични продукти и справедлива търговия, съответно CCPB и FAIRTRADE.

кафе

GOPPION CAFFE

HERMANOS®

Тази година ще ви представим едно по-различно предложение от гамата с вкусове на Goppion Caffe. Бразилска Арабика Черадо в комбинация с Робуста от регионите на Карнатака, Индия обединяват своите различия в прегръдка от несравними вкусове. Кафетата Арабика несъмнено са най-добрите, но понякога Робуста може наистина да ни изненада! Интензивен, силен и богат аромат с неустоим и кадифен вкус.

кафе

BRISTOT CAFFE

ПРОФЕСИОНАЛНИ КАФЕ РЕШЕНИЯ

За да се създаде престижна селекция са необходими проучване на страни и региони и широки ботанически и агрономически изследвания, които да доведат до съчетаване на подходящ произход и качествени сортове. Благодарение на професионалния подбор на сортове кафе от екзотични страни и високото ниво на съхранение, обработка и изпичане, се постига едновременно качество и достъпен лукс, събрани в една чаша еспресо!

кафе

BRISTOT CAFFE

КОЛЕКЦИЯ ОТ ВКУСОВЕ И АРОМАТИ

Традиционни блендове с неповторими вкусове и аромати, които ще ви пренесат през 100-годишната история на Доменико Бристот. Вкусовете на Bristot Caffe са създадени, за да дадат един летящ старт на вашия ден и да отговорят на изискванията на ценителите на висококачественото италианско еспресо!

кафе

BRISTOT CAFFE

GRAND CRU ® Single Origin Coffee

ГРАНД КРУИЗ Сингъл Ориджин е новата серия кафе на зърна на Bristot Caffe, предлагаща  истинско  вълнуващо пътуване до едни най-екзотичните региони на света, където се отглеждат сортове кафе, отличаващи се със своите характерни вкусове, аромат и идентичност. ГРАНД КРУИЗ е едно необикновено усещане за истинските ценители на кафето.

кафе

BRISTOT CAFFE

100% БИОРАЗГРАДИМИ КАПСУЛИ NESPRESSO

Напълно растителни и 100% Биоразградими капсули Nespresso. Три отличаващи се вкуса с подсилен аромат и приятно устойчив послевкус. Идеалният и лесен начин за започване на деня във вашия офис е с чаша истинско ароматно италианско еспресо, предлагащо едновременно високо качество и добра цена.

кафе

Очаквайте всички нови предложения на АХГ ЕООД в очарованието от вкусове и аромати на Bristot Caffe и Goppion Caffe по време на ИНТЕРФУД & ДРИНК в Зала 5, Щанд А2.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>