Широка гама от етикети за различни индустрии, иновативни принтери и още много, ни представя Дилком България

Тази година Дилком България ще участва на изложението с два щанда – в зала 1, щанд 1C9 и в зала 2, щанд 2B8.

В зала 2 ще бъде представена широка гама от етикети за различни индустрии. За пръв път компанията ще представи RFID етикети вградени в клиентски етикети, отпечатани в печатната база на Дилком в гр. Варна. RFID етикетите, наречени още „смарт етикети“ или умни етикети, се използват най-често за идентификация и проследяване на различни продукти и стоки по цялата верига на доставки, започвайки от завода производител и достигайки до крайния потребител. Основните предимства на този вид етикети е възможността големият обем информация записана в тях да бъде прочетена от по-голямо разстояние дори без пряка видимост; едновременно могат да бъдат прочетени стотици етикети. Закрепени към продукта или към груповата, или транспортна опаковка, те дават индивидуална цифрова идентификация на обекта, което спомага за бързата и прецизна инвентаризация.

В зала 1 Дилком ще представи продукти за етикетиране и маркиране. Освен баркод принтерите за етикети Дилком ще покаже картовия принтер Edikio Access за печат на ценови етикети върху пластмасови карти. Принтерът Edikio е компактен и лесен за употреба, позволяващ на собствениците на супермаркети, малки пекарни, месарски магазини, млекарници, цветарски магазини и други търговци на дребно сами да оформят и отпечатат красиви етикети с професионален дизайн.

За пръв път тази година Дилком ще представи и продукт на компанията ARCA - етикетираща система, която етикетира продуктите чрез издухване на етикетите с въздух под налягане.

На щанда на компанията за пръв път ще бъдат представени и два RFID принтера на марките SATO и Printrоnix, които кодират и печатат RFID етикети. RFID принтерите намират все по-голямо приложение в търговията на дребно, производството, здравеопазването и много други индустрии.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>