Подови покрития от реактивни ММА смоли за индустрията от СИЛИКАЛ

Само за час след нанасянето на последния слой подовото покритие може да се подлага на механични и химически натоварвания. Това качество е сред основните предимства на продукта, който ще бъде акцент в представянето на фирма СИЛИКАЛ по време на МЕСОМАНИЯ.

Подовите покрития от реактивни смоли се полагат бързо, напълно безопасни са и изключително издръжливи на всякакъв вид натоварвания.

Независимо дали става дума за ново подово покритие, или саниране на вече съществуващо, подовите покрития на основата на реактивни смоли са атрактивна и издръжлива основа в най-различни области на търговията и индустрията, в шоуруми, медицински центрове, складови помещения, спортни съоръжения и други.

Издръжливост на натиск – над 100 N/mm2

Приложението на метилметакрилатните /ММА/ смоли винаги се предхожда от детайлна консултантска дейност и компетентни инженерни решения и обстоен анализ на конкретния обект спрямо натоварванията и предназначението му. Само така може да се установи, коя система е най-подходяща за конкретния случай.

Изяснява се дали подовото покритие е подложено на специфични натоварвания, например движение на тежки машини, електрокари, химически въздействия на киселини, основи и други агресивни вещества. Издръжливи са на натиск до над 100 N/mm2. При вземане на решение е важно и наличието на екстремните температурни амплитуди или метеорологични влияния. Във всеки един отделен случай Силикал дава компетентен отговор за всеки индивидуален проект.

Системите на Силикал са идеални за ново строителство, саниране и ремонтни работи. Устойчиви са на киселини и основи, мазнини, масла, соли. Безфугови, безпрахови, физиологически безвредни и лесни за поддръжка. ММА системите се втвърдяват дори при температури до минус 10°C, тъй като не се влияят от температурни колебания. В различни степени могат да бъдат релефни или гладки – според желанието и необходимото предназначение. Устойчиви са на захабяване и могат да бъдат периодично освежавани.

С предложенията на Силикал България, ще се запознаем в зала 1, щанд С16.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>