Ароматно, вкусно, традиционно – серията сурово-сушени продукти Орехите ProBioti

В стремежа си да предостави най-вкусната и деликатна хапка месо, BELLA BULGARIA e създала ProBioti на Орехите. С включването си в МЕСОМАНИЯ 2020, компанията ще представи на широката публика едно същинско изкушението за небцето.

Иновативните продукти от серията Орехите ProBioti са с добавен пробиотик. „Съчетахме традициите и вкусовете предавани през поколения с най-доброто от съвременността. Най-фините парчета месо, специална комбинация от подправки и добавен пробиотик ЕНТЕРОСАН – SKM“, коментират от компанията.“Насладете се на aромата, вкуса и традиционната текстура на Орехите ProBioti - луканка, суджук, амбарица и старец“, призовават професионалистите от BELLA BULGARIA.

Сурово-сушените продукти произведени с добавен пробиотик се характеризират с висока здравословна стойност и вкусови качества. „Произведеният хранителен продукт се превръща в своеобразин пробиотик, тъй като съдържа висока концентрация на клетки и техни здравословни метаболити“, категорични са от компанията. По време на процеса на зреене се натрупват ценни метаболити – органични киселини, бактериоцини, свободни аминокиселини и вкусово-ароматни съставки, превръщащи готовия продукт в източник на качествена храна и здраве. Неутрализират се свободните радикали в организма.

В зала 1, щанд С2 BELLA BULGARIA ще представи:

  • „Луканка“ с добавен пробиотик
  • „Старец“ с добавен пробиотик
  • „Амбарица“ с добавен пробиотик
  • „Суджук“ с добавен пробиотик

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>