ISL предлага иновативни решения за разплащане, информационно обслужване и продажба

Броени часове ни делят от старта на ИНТЕРФУД & ДРИНК 2020. И по традиция, участниците ще представят на широката публика най-иновативните решения за сектора. С пълния си потенциал се включват и професионалистите от компания ISL, които ще ни предложат най-новите решения за разплащане, информационно обслужване и продажба на стоки.

Посещавайки фирмения щанд А1 в изложбена зала 5, ще открием иновативна разплащателна система за вендинг автомати. С използването на електронен портфейл, методът е изключително актуален в условията на пандемията COVID-19.

Специалистите ще ни запознаят и с предимствата на интегрираната телеметрична система „Вендуза“. Тя предлага информационно обслужване на работата на вендинг оператори по технически контрол и одит на  фискализирани и нефискализирани вендинг автомати от доставката до получаването на прихода от продажбите. Системата може да обслужва вендинг автомати от различни поколения и разновидности на интерфейси и технически средства за разплащане.

И на трето, но не на последно място, ISL ни представя още един иновативен продукт – вендинг автомат за пуканки и други пакетирани стоки. ISL9010 е нов и изцяло разработен от ИСЛ вендинг автомат. Машината предлага прясно приготвени пуканки с голямо разнообразие на натурални вкусови съставки, без наличие на консерванти и холестерол.

Различните модификации на ISL9010 позволяват използването му за продажба на напитки, пакетирани стоки и сандвичи с или без допълнителна топлинна обработка.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>