Вкусни, интересни и иновативни продукти от близо и далеч

Разнообразни продукти от близо и далеч, които дават възможност на всеки да открие най-доброто за себе си. Възможност именно за това дава богатото портфолио от продукти на Lifestore.

С разнообразните фирмени предложения ще се запознаем на ИНТЕРФУД & ДРИНК. Е, нека да започваме.

Като за начало, само споменаваме, че Lifestore си сътрудничи с някои от световните производители на качествени и здравословни храни. Фирмата има онлайн магазин с безглутенови, био, натурални храни, хранителни добавки, напитки, козметика и много други.

Alinor – новата серия ядкови млека с изключителен чист състав и невероятен вкус

Alinor е италианска компания, която произвежда ядкови заместители на мляко и здравословни веган десерти. Ситуирана е в провинция Кремона, където се срещат най-добрите суровини, необходими за производствения процес.

Follow your heart

Новият български иноватор в сферата на вкусните и здравословни храни е американската компания Follow your heart. Тя предлага пълна гама веган майонези и свежи салатни дресинги, сред които се отличава Vegenaise, отличена като №1 веган майонеза в света.

Интересно попълнение

Сред най-интересните попълния в асортимента на Lifestore са продуктите Purition. Великобританска компания предлага храни без изкуствени оцветители, подсладители, консерванти и други химично синтезирани подобрители. Компанията разполага с 11 вкусни комбинации от функционални храни с внимателно подбран състав.

Суперхрани и супер предложения

Intenson е водеща полска марка за супер храни. Всичките ѝ продукти са съставени в сътрудничество с опитни диетолози, учени и хранителни технолози. Вдъхновена от великолепието на Тайланд, Nature’s charm e компания, предлагаща чист асортимент от вкусно кокосово мляко, растителените заместители на месо (джакфрут и бананов цвят) и много други екзотични и интересни храни.

Публиката ще се запознае и с изделията на португалската фирма Yogan, доказала се с растителните си масла, произведени под строго контролирани условия без употреба на ГМО, хормони, пестициди и други увреждащи агенти.

„Най-сладкото попълнение в асортимента на Lifestore са продуктите Lifelike“, коментират от компанията. Lifelike дава богат избор от различни видове кремове от ядки и произвежда напълно натурални продукти създадени от страстта за активен начин на живот към качествената храна.

Здравословен свят

”Здрави хора в здравословен свят“. По това мото Memaids ще ни запознае с продукта Mermaids Omega-3 – прясно студено пресовано рибено масло, произведено от истинска дива риба треска. Успоредно с това ще можем да се запознаем и с продуктите на Seitz – един от лидерите в производството на безглутенови продукти в Германия.  

Lifestore ще представи и продуктите на Seagarden както и на Green Pasture, която предлага функционални храни и хранителни добавки от животински произход, получени по традиционни методи на обработка.  

Изцяло нов свят от възможности за хранителната индустрия ни предлага Sana Hemp. „Sana Hemp не само придава на вашите сокове, салати, ястия и десерти по-богат вкус, но и ви доставя невероятно количество необходими хранителни вещества“, коментират от Lifestore.

На фирмения шанд ще се запознаем и с Vivatinel, която произвежда здравословни продукти, функционални храни и напитки, хранителни добавки и козметика по внимателно създадени формули и с чисти суровини, както и с 14. По време на изложението Interfoods & Drinks на щанда на Lifestore Ltd ще можете да се запознаете с Pasta Natura, която предлага безглутенови вариации на класическата италианска паста. Богатият асортимент включва разнообразни видове варива, приготвени от внимателно селектирани безглутенови брашна.  

Ще се насладим и на вкусовете от гръцката Violife, специализирана в производството на веган сирена и кашкавали. Интересни са и предложенията от Orgran, която е сред лидерите в производството на безглутенови храни. Към безглутеновите храни е насочена и дейността на цялата продуктова линия "Il Pane di Anna"

И още малко....

Като за финал, Ви запознаваме с още два продукта. Hydrea London е английски бранд, който предлага натурални морски луфи, четки и козметични продукти от натурални суровини. А Vegan Republic е компания, основана от бивш месар. Преди 3 години Паскал решава драстично да промени хранителните си навици и спира да консумира животински продукти. Дългогодишният опит в месната индустрия му дава възможност да изследва нови вкусови комбинации и да създаде веган храни.

Ако сме Ви заинтригували с всичко написано дотук, не се колебайте. Посетете Lifestore по време на изложение ИНТЕРФУД & ДРИНК 2020. Мястото е зала 3, а щандът – С13.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>