Tech Industry представя индустриални решения за UVC дезинфекция в ХВП производства

При производството и опаковането на хранителни продукти е от решаващо значение спазването на оптимална хигиена. По време на производствения процес дори и най-чистите продукти се замърсяват чрез контакт с микроорганизми във въздуха, по работните повърхности и в опаковъчните материали. Ето защо UVC лампите са перфектно решение с все по-широка употреба в хранително-вкусовата промишленост. Индустриалните си решения за дезинфекция ще представят на Месомания Тех Индустри.

Предложенията на компанията за UVC дезинфекция унищожават 99% от вирусите и бактериите във въздуха, по различни повърхности, в процесна вода и в климатични или аспирационни системи. Лампите са с 12 000 часа живот. Могат да работят 24/7 дори във функциониращо производство без възпрепятстване на нито един процес. Корпусът на модулите е изработен от неръждаема стомана с монтажни отвори с електроника съгласно IP68 и защита с тефлоново фолио съгласно IFS и HACCP стандарт.

UVC дезинфекцията е изключително ефективна, защото третирането на въздуха и повърхностите по този начин унищожава бактериите там, където те се появяват - без остатъци, още преди да се пренесат върху продуктите. Именно така се гарантира постоянното качество на продукцията. Лампите с марка UVpro се монтират на стени или тавани и се вграждат във въздуховоди. Могат да се поставят директно на поточната линия за дезинфекция на различен вид опаковки: фолио, кофички, тарелки и консерви.

Екипът на Тех Индустри предлага цялата продуктова гама на UVpro като монтира, надгражда и модифицира уредите, така че да отговорят на персоналните изисквания на всеки клиент.

Сред клиентите на компанията се нареждат предприятия от различни сфери на хранително-вкусовата промишленост: производители на млечни продукти, за месопреработка, опаковане на ядки, чипс, солени и сладки изделия.

За допълнителна информация посетете щанда на Тех Индустри, Зала 1, щанд С11, по време на изложението Месомания в Интер Експо център в периода 04-07.11.2020.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>