Мобилното приложение за оптимизация на логистиката - Дейта плюс 360 Мобилен склад

“Дейта плюс 360 Мобилен склад”  е мобилно приложение за оптимизация на логистиката в склада, което се инсталира на преносими устройства под Андроид. Посетителите на МЕСОМАНИЯ 2020 се запознават с него в зала 2, щанд В15.

Чрез вградената функционалност за работа с палетоместа (адреси) в склада, “Мобилен склад” осигурява ефективно разполагане на стоките в склада при получаване или събиране на стока. Продуктът дава възможност и за контрол на изнесената по конкретна продажба стока и извършване на бързи инвентаризации. Опцията за печат на транспортни етикети при изпълнение на запитване или проверка на продажбите осигурява оптимизация на последващите операции по товарене и разтоварване на стоките за изпълнение на разнос на доставки по заявка. Приложението се синхронизира с настолната система Дейта плюс 360 ERP.

Дейта плюс 360 S – новият модул за продажби на системата Дейта плюс 360 ERP . Продуктът улеснява обслужването на продажбените процеси, а и позволява директното управление на  новите фискални устройства, за да се изпълнят законовите разпоредби относно съдържанието на касовите бележки.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>