Каменна мелница, универсален кутер и машина за въздушни възглавници – на един щанд

За всеки опериращ в хранително-вкусовия бранш водещ фактор при закупуването на оборудване, е търсените машини да могат да бъдат открити на едно място. По този начин се спестяват време, усилия, логистични затруднения и разбира се – финансови средства.

Максимално удобство за клиента, благодарение на разнообразието от машини в портфолиото си, предлага АНЛ – България. По време на Международните хранителни изложения в Интер Експо Център професионалистите ще ни запознават с предимствата на своите технологични решения в зала 3, щанд А2. В следващите редове Ви представяме фирмените акценти.

За смилане Combi Junior

Каменната мелница за смилане Combi Junior (50/80 кг/час) е създадена от PARTISANI ИТАЛИЯ. Камъните са изработени само от естествени материали.

Благодарение на вложените технологии с машината могат да се обработват разнообразни продукти. Сред тях – зърнени продукти: пшеница, ечемик, просо, ориз, овес, царевица, лимец, елда и т.н.; бобови: фасул, леща, нахут и др.; подправки: пипер, паприка, кафе, сол, чили и т.н.

Цялата философия на хранителната промишленост в една машина

Универсален кутер QBO 70, версия 4, 70 литра с вграден парогенератор, ще ни демонстрират от фирма АНЛ – България.

Машината е изработена от неръждаема стомана AISI 316 L, снабден с подгряваща и охлаждаща система. Qbo е пълен и универсален инструмент за работа, който готви, охлажда, концентрира, разбърква, рафинира, разфасова, смесва, хомогенизира и пулверизира всички видове хранителни продукти с вакуум и под налягане.

За защита на продукта в кутията

Запазването на продукта при пренос и транспортиране е водещо за производителите. Съобразявайки се с нуждите на хранително-вкусовия сектор, АНЛ – България представя на българския пазар машината за въздушни възглавници ActivaAir Light BP2001. Тя произвежда възглавници от фолио – пълни с въздух. „Със системата за въздушни възглавници Activa Air BP2001 можете бързо и лесно да пълните торбичките с фолио с въздух“, коментират от компанията. За буфериране и попълване на изделия в кутия, машината осигурява оптимална защита за уязвими продукти при транспортиране. BP2001 е оборудван с нов, висококачествен уплътнителен възел. Това му позволява да се конкурира технически с много по-скъпи устройства от конкурентни марки. Заваръчният шев на въздушните възглавници може да издържи на големи натоварвания. BP2001 работи изключително тихо и бързо.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>