Дезинфекцията е ключова за хранително-вкусовия сектор

Поддържането но високи нива на хигиена е ключов фактор за всяка компания от хранително-вкусовия бранш, независимо от сферата ѝ на дейност. Като платформа за представяне на водещите предложения на пазара, Международните хранителни изложения през тази година ще бъдат мястото, на което Web-Tech ще лансира дезинфектанта Huwa-San – едно наистина универсално решение.

Препаратът е произведен от Roam Technology. Активната му съставка е водороден пероксид (H2O2) – прозрачна, безцветна течност без мирис, смесваща се във всяко съотношение с вода. Тъй като водородният пероксид не е стабилен, бавно се разлага на кислород и вода. Затова при производството на Huwa-San се добавя стабилизатор - малко количество сребро. Препаратът за дезинфекция е без мирис, няма и обходимост от последващо изплакване след нанасяне.

Широк температурен диапазон на работа

Huwa-San е ефективен бактерицид (Log5), вируцид (Log4), фунгицид и спороцид. Устойчив и доказано ефективен – разтвор от 0,02% остава стабилен над 20 дни. Препаратът е 100% биоразградим, разпадайки се до вода и кислород, не съдържа хлор и алкохол и не води след себе си остатъци от вторични токсични продукти. Качествата му позволяват широк температурен диапазон на действие 4ºС ÷ 115ºС, а в по-високи концентрации е ефективен дори при минусови температури; широк е и работният диапазон при водороден показател pH.

Какви са предимствата?

Представян от Web-Tech, прератът е ефективен при дезинфекцията на индустриални и питейни води. Отстранява биофилма в тръбите и резервоарите за вода и предотвратява нова поява. Лесно се интегрира във вече работещи системи и гарантира дезинфекция на цялостния работен процес. Huwa-San може да се използва и в климатичните системи, а бактериите и вирусите не могат да изградят резистентност срещу него. Продуктът не оставя корозивни отлагания върху повърхностите, а използването му води до дълготраен и контролиран ефект, благодарение на стабилизацията с колоидно сребро (остава активен и стабилен при отсъствие на замърсяване – “депо ефект”).

Област на приложение HUWA-SAN

Качествата на препарата го превръщат в универсално решение. Той е приложим за дезинфекция на повърхности – подове, стени прибори в здравни и лечебни заведения, в обекти за производство и търговия с храни (пивоварни , производство на напитки и месни продукти). За ежедневна дезинфекция на домакинства, офиси, административни и производствени сгради, болнични заведения, лаборатории, хотели, ресторанти, зоомагазини и др.

HUWA-SAN може да се използва да дезинфекция на оборудване и инвентар в обекти за производство и търговия с храни, за почистване и дезинфекция на съоръжения в обекти за производство на храни, дезинфекция на бутилки, опаковки и повърхности в контакт с храни.

Приложение по индустрии

Универсалността на HUWA-SAN го превръщат в предпочитан избор за индустриите. Сред които:

  - Мелничарство, хлебарство и сладкарство.

  - Млекопреработване и производство на млечни продукти (кисело мляко, сирена, извара).

  - Съхранение на мляко и млечни продукти.

  - Месопреработка и производство на месни продукти, включително колбаси.

  - Производство на месни консерви и консервиране на готови храни.

  - Съхранение на месо.

  - Консервна промишленост и производство на сушени, и консервирани плодове, зеленчуци и семена.

  - Рибна промишлености производство на рибни, и морски продукти; Рибно консервиране и съхранение на риба.

  - Производство на захар и захарни изделия (вафли, бонбони), шоколад и шоколадови изделия; пакетирани десерти и сладкиши (сухи пасти, кроасани, кифли и др.).

  - Производство на подправки и добавки за хранителни цели, производство на пакетирани ядки, чипс, солети и др. подобни дребни храни.

  - Производство на напитки: производство на минерални и бутилирани води безалкохолни напитки, алкохолни напитки.

  - Производство на чай и кафе.

  - Производство на други хранителни продукти, различни от изброените по-горе.

Компания Web-Tech ще представи дезинфектанта Huwa-San в зала 1, щанд 1А3а. Присъстващите ще открият богато разнообразие от разфасофки, съответно:

  - Huwa-San TR-50, 1 кг.

  - Huwa-San TR-50, 5 кг.

  - Huwa-San TR-50, 12 кг.

  - Huwa-San TR-50, 25 кг.

  - Huwa-San TR-50, 240 кг.

  - Huwa-San TR-50, 1200 кг.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>

дезинфекция