Опаковките, които съчетават практичност, атрактивност и екосъобразност

Съвременната хранително-вкусова индустрия може да избира между богато разнообразие от опаковки. Безспорно, сред най-изпъкващите решения са стоящите пликове и сашета. Защо това е така, ни отговорят професионалистите от Демакс по време на Международните хранителни изложения.

опаковъчно решение

Новите фирмени предложения включват практични и атрактивни гъвкави опаковки: стоящи пликове и сашета. „Все повече водещи марки се отказват от традиционните кутии, бутилки, кенчета, кашони и използват гъвкави опаковки“, коментират от Демакс. И посочват причините, а именно: този тип опаковки са по-компактни, по-издържливи, по-екосъобразни, с иновативна структура, която е значително предимство за запазване свойствата на продуктите от опаковането до крайния потребител. Основно предимство при използването им е, че се открояват на търговските рафтове.

„Демакс АД има възможността да ви преведе през целия процес по реализация на вашата опаковка – от идеята до доставката във вашето предприятие. Заедно да бъдем в крак със световните тенденции за зелена икономика“, споделят от компанията. С цялото ѝ продуктово портфолио ще можете да се запознаете в зала 2, щанд А 18.

опаковъчно решение

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>