Как да открием примеси и развалящи продукцията микроорганизми? БИОКОМ ТРЕНДАФИЛОВ предлага решения

Създаването на качествен продукт е сложен процес, който трябва да се следи внимателно на всеки производствен етап. За откриването на примеси и вредни микроорганизми БИОКОМ ТРЕНДАФИЛОВ ни помага с PCR тестовете, предназначени за хранително-вкусовата индустрия.

тест

За откриване на примеси на месо компанията предлага PCR тест, теп „7 В 1“, създаден от Microbiologique. Чрез него се постигат седем резултата с един анализ, а откриването отнема по-малко от три часа. При чувствителност 0,1%, тестът съдържалесна за използване PCR технология; не е нужно скъпо оборудване за отчитане на резултата

Решения за пивото и виното

PCR ТЕСТ  за откриване на бироразвалящи микроорганизми в пиво , тип „6 В 1“ също ще бъде достъпен на щанда на БИОКОМ ТРЕНДАФИЛОВ. Тестът е насочен към откриване на: Saccharomyces diastaticus, продуциращи оцетна киселина Brettanomyces, бактерии, продуциращи млечна киселина (Pediococcus & Lactobacillus, щамовете, резистентни на хмел), Megasphaera, Pectinatus. Клиентът получава два протокола за анализ, извършващ се за 3 часа - чувствителност 10-100 клетки/мл. Има възможност и за набогатяване + PCR тест за 24-48 часа - чувствителност 1 клетка/проба.

тест

БИОКОМ ТРЕНДАФИЛОВ ще предложи и PCR ТЕСТ за едновременно идентифициране и откриване наличието на осем вида развалящи виното микроорганизми. С продукта едновременно могат да бъдат открити и разграничени Pediococcus, Oenoccoccus, Acetobacter, Gluconobacter, Lactobacillus, Brettanomyces, Zygosaccharomyces, Saccharomyces. Процедурата за директно откриване отнема по-малко от два часа. Процедура с набогатяване за 24-48 часа. Предоставя се лесна интерпретация на резултатите в лентов формат, може да се използва с всеки един термосайклър и няма  обходимост от дълбоко замразяване на компоненти от комплекта при транспорт или съхранение.

С продуктовото разнообразие от БИОКОМ ТРЕНДАФИЛОВ ще се запознаете в зала 2, щанд А7.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>