Иновативен дизайн и решения за отводняване от неръждаема стомана от BLÜCHER

BLÜCHER представя дренажните продукти HygienicPro® за хранително-вкусовата промишленост.

Хигиената е по-важна от всякога. Хигиенният дизайн на машините и съоръженията е важен инструмент за гарантиране на безопасността на хранителните продукти. Всички повърхности и обрудване трябва да бъдат лесни за почистване и за поддържане, докато отпадъчните води от процесите на почистване се изхвърлят бързо чрез ефективна дренажна система.

BLÜCHER

Основавайки се на 50-годишния си опит в производството на отводнителни системи от неръждаема стомана, BLÜCHER въвежда дренажните продукти HygienicPro® за хранително-вкусовата промишленост (хипермаркети, ресторанти, преработватели на месо, мляко, риба, плодове и зеленчуци, алкохолни и безалкохолни напитки).

HygienicPro® са точкови и линейни дренажи с голям капацитет, осигуряващи ефективен поток и високо ниво на самопочистване, лесни за почистване и предотвратяващи растежа на бактериална среда, като същевременно намаляват значително разхода на вода и престоя в производството, необходими за експлоатация и почистване на отводнителната система.

BLÜCHER

BLÜCHER е признат в целия свят като водещ доставчик на дренажни системи от неръждаема стомана, подходящи за широк спектър от приложения. Чрез непрекъснато разработване на продукти и иновации, често в сътрудничество с проектанти и собственици, BLÜCHER е начело, когато става въпрос за проектиране и производство на най-добрите решения за всеки проект за отводняване на закрито.

Всички продукти на BLÜCHER® се произвеждат в Дания в най-съвременни производствени съоръжения, съчетаващи сложна автоматизация с професионално майсторство. Продуктите са 100 % тествани на течове, а производството е сертифицирано по ISO9001 и ISO14001.

Повече за продуктите на BLÜCHER може да научите на щанд А16а/зала 2.

BLÜCHER

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>