Еура – 100% веган!

Тиенда представя иновативен растителен заместител на месото. Фирмата предлага различни видове пилешко веган месо под формите на хапки, такота, телешки кюфтенца, месо за бургери и др. Ще се запознаете с продуктите, предлагани от компанията на Международните изложения на храните в Интер Експо Център от 29 септември до 2 октомври в зала 3, щанд А12.

Сред основните акценти на щанда ще бъдат предложенията от ЕУРА. Основана в Барселона през 2017, тя се съсредоточава върху производство на заместители на месни продукти от изцяло растителни суровини, предлагайки чисти и достъпни продукти, получени от растителни протеини  и нерафинирано маслиново масло вместо обичайно използваното кокосово. Опаковката е от 100% рециклируеми и устойчиви материали  с лесно разпознаваем и модерен дизайн. „Представяме на българския пазар продуктите на ЕУРА – достоен наследник на средиземноморската диета, където вкусът и здравословното хранене са неразделни“, коментират от Тиенда.

Телешки продукти

Посредством телешките растителни аналози (бургер и кюфтенца) ЕУРА постига изключителна сочност на продуктите си без високо съдържание на мазнини (64% по-ниско от телешкото) в тях като използва  революционен мазнинен аналог на основата на екстра върджин зехтин. Сравнени с истинския телешки бургер, растителнитe заместители на ЕУРА предлагат 11% повече протеин в 1 калория, съдържат 33% от препоръчителния му дневен прием и само 10% ненаситени мастни киселини, за разлика от 92% наситени при използване на кокосово масло.

Пилешки продукти

ЕУРА – пилешките заместители привличат вниманието, защото идват под формата на късчета и лентички. Пилешките късчета са три вида: по оригинална и средиземноморска рецепти, както и  пикантни,  а лентичките са само по оригинална рецепта, която е толкова универсална, че отлично се съчетава с различни сосове и маринати. Всички те са произведени от висококачествени растителни суровини, вода, сол и добавен витамин B12: протеини на базата на устойчиви и отгледани в Европа соя и грах и маслиново олио бедно на наситени мазнини.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>