Месни и здравословни деликатеси

Струва ли Ви се невъзможно да съчетаете вкусен месен деликатес и здравословно хранене? Този проблем разрешава компания УНИТЕМП с новаторските си месни деликатеси, представени на Международните изложения за храни в Интер Експо Център, от 29 септември и 2 октомври. В следващите редове представяме високопротеиновите пуканки със 100% натурални съставки, високопротеиновото им месно барче, конското месо и хрупкавият микс от фина мас и пукащи пръжки и много други, които ще откриете в зала 1, щанд В2.

Новият любим снакс

Високопротеинов, произведен от 100% натурални съставки. Такъв е новият снакс, създаден от компанията. АММИ Колагенови пуканки са чудесно хапване, подходящо за активни хора от всяка възраст; дори и за спазващите високопротеинова и нисковъглехидратна диета. Кето продуктът не съдържат глутен, изкуствени оцветители и овкусители. Предлаганите вкусове са сол и пипер, чили паприка, билки и сметана, барбекю. На изложението ще видим и AMMI Porky Poprind.

Барче за активни хора

Още един нов продукт за българския пазар ще ни представи УНИТЕМП – високопротеиновото барче AMMI MEAT BAR. То е приготвено от първокласно месо в комбинация със сушени плодове, зеленчуци и микс от подправки. Произведени от 100% натурални съставки, месните барчета АММИ са чудесно хапване, подходящо за активни хора от всяка възраст, както и за хора, спазващи  високопротеинова и нисковъглехидратна диета. Освен това те не съдържат глутен, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти. Предлагани вкусове – конско месо със сушени домати, свинско месо с червени боровинки и говеждо месо с годжи бери.

Конско месо в бурканче

Първокачествено конско месо, овкусено с натурални подправки, стерилизирано в буркан ще видите на Международните изложения на храните. Продуктът е готов за директна консумация или за добавяне към различни ястия. За постигане на желирания ефект, е нужно да се постави в хладилник за минимум 2 часа.Този продукт е произведен от специално-подбрано месо от селектирани животни, отгледани в български ферми и съдържа 100% натурални съставки. Съставки: българско конско месо 98,5% (50% плешка, 50% джолан), сол, черен пипер на зърна.

НОВ за българския пазар продукт

Хрупкав микс от фина мас и пукащи пръжки, подходящ за намазване на филия, брускета или сухар е един от продуктите на УНИТЕМП. Той  изненадва с вкусна комбинация от нежна кремообразна текстура и хрупкави мини пръжки. Този интересен продукт е напълно НОВ за българския пазар.Хрупкавият микс е произведен от специално подбрани продукти от селектирани животни, отгледани в български ферми и съдържа 100% натурални съставки. Съставки: свинска мас и свински пръжки /произход България/, сол, микс от натурални подправки

Свински пастет от 100% натурални съставки

Следващият продукт, с който ще се запознаем, е пастетът от свинско месо с фина текстура и класически вкус, произведен от 100% натурални съставки. Той е подходящ за намазване на филия,  брускета или сухар, както и за гарниране на ястия. Пастътет е произведен от специално подбрано месо от селектирани животни, отгледани в български ферми и съдържа 100% натурални съставки. Съставки: свинско месо 56%  и свински черен дроб 19% /произход България/, прясно мляко, яйца, сол, микс от натурални подправки.

Традиционна сръбска рецепта в кутия

УНИТЕМП ще представи и бавноготвена спържа по традиционна сръбска рецепта от 100% натурални съставки. Подходяща е както за директна консумация, така и за добавяне към варен ориз, омлет, качамак, картофено пюре, салати или други ястия. Със 100% натурални състваки и произведен от специално подбрани продукти от селектирани животни, отгледани в български ферми, продуктът съдържа свинско месо, свинска мас /произход България/.

Висококачествено конско месо

Сурово-сушен деликатес произведен  от висококачествено  конско месо и микс от натурални подправки е конската пастърма на УНИТЕМП. Той е слайсиран продукт в удобна разфасовка от 90 гр. и е готов за директна консумация.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>