100% веган продукти и гурме соли – на един щанд

Използването на качествени продукти е важна част от здравословното хранене и начин на живот. Предоставяйки най-доброто на клиентите си, компания TIENDA представя от 29 септември до 2 октомври веган предложенията от ГРИЙН Ви и БРАС ДЕЛ ПОРТ.

Моцарела и чедър

веган

Вдъхновена от средиземноморската диета, ГРИЙН ВИ е гръцка компания за производство на млечни аналози от изцяло растителни суровини. Моцарелата на ГРИЙН ВИ е сред топ продуктите на компанията, отличен с награда за най-добро веган сирене през 2019. Притежава мека, кремообразна текстура, запазваща формата си в сурово състояние, но разтапяща се при термична обработка. Може да се използва в много предястия (на грил или като панирани пръчици) и основни ястия (пица, бургер) – като подчертаваща вкуса добавка, без която вашата чиния просто няма да е същата. „Оставете моцарелата да се разтопи върху пицата или бургера и се насладете на всяка божествена хапка“, ни казват от TIENDA.

веган

Чедърът на ГРИЙН ВИ е друг ключов продукт на компанията, който се предлага в две вкусови разновидности. Оригиналният допълва и завършва вкуса на всеки вегетариански бургер, докато отлежалият вариант притежава уникален силен аромат и характерна ронлива консистенция. При дегустация вкусът му се развива в устата и гали небцето изкусително. Това го прави подходящ както за отличителни сосове, получени при термична обработка, така и поднесено като неустоимо апетитна разядка с крекери и чътни.

Гурме солите

Впечатляващият продукт е произведен от БРАС ДЕЛ ПОРТ. TIENDA ни представя дъщерния бранд ПОЛАСАЛ, впечатлващ с продуктовата си гама и своите трапезни соли и гурме солите. TIENDA представя продукта на българската публика под две луксозни форми – на люспи и като пяна. Морската солна пяна е с ефирна и единствена по рода си текстура, богата на магнезий, и подобно на люспите се предлага в няколко вкусови разновидности – натурална, с цитрус, пушена с джинджифил, с домати и босилек и с вино. Предназначени са за директна консумация като изящно и здравословно допълнение към всяко изискано блюдо.

С всички продукти от портфолиото на TIENDA, ще се запознаете в зала 3, щанд А12.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>