Многообразие от тортили, макаронени изделия и традиционни турски кори

Голям брой продукти, с високо качество, на едно място. Това може би е мечтаното пространство, в което иска да попадне всеки професионалист и страстен любител в областта на кулинарията.

Затова и БББ Дистрибуция и Логистика ще предложи разнообразие от артикули по време на Международните хранителни изложения от 29 септември до 2 октомври.

Сред фирмените предложения в зала 2, шанд D4, са различни видове тортили, произведени от турската ALY. Сред тях са традиционните пешничени тортили от бяло пшеничени брашно, пълнозърнести тортили за здравословен начин на живот, специално овкусени тортили, като най-атрактивната е тази със семена от чия.

В портфолиото присъстват и полуготови блатове за пица , които не изискват хладилно съхранение. С тях може да бъде приготвена тънка пица само за 10 мин. след леко запичане, заради предварителната термична обработка на продукта. Всички продукти са опаковани модерна опаковка с технология ZIPPER PACKAGE, позволяваща повторно затваряне на продукта без да влиза въздух и дълго съхранение след това.

Макаронените изделия

Точно така. Многообразие от продукти от ARBELLA ни предлага и БББ Дистрибуция и Логистика. Произведени са от 100% твърда пшеница. В портфолиото откриваме както традиционните спагети, така и детски фигурки, спортни и цветни такива, оцветени с естествени вещества от моркови и спанак. Откриваме и лазаня, произведена специално за Durum GıDa Arbella Makarna в Италия, навито фиде и талиатели.

Това не е всичко...

На фирмения щанд ще открием и традиционни турски кори с марка EMBI. Произведени са по традиционна турска технология.

„Представяме ви четири разлини продукта, с които може да приготвите различи ястия по ваш избор“, казват от компанията. И допълват:

ЕМБИ ТУРСКИ КОРИ 5 ЛИСТНИ 500ГР – подходящи за приготвяне на традиционна баница. Корите са предварително леко запечени, както е по традиционната турска технология.

ЕМБИ ТУРСКИ КОРИ ЮЧГЕН ТРИЪГЪЛНИ 360ГР –подходящи за печени или пържени ролчета с плънка по ваш избор.

ЕМБИ ТУРСКИ КОРИ ЗА БАКЛАВА 800ГР – подходящи за приготвяне на баклава. Произведени по традиционна турска рецепта.

ЕМБИ ТУРСКИ СУРОВ КАДАИФ 500ГР – продукт за ценители и майстори на десерти. С този продукти можете сами да приготвите различни варианти на кадаиф или традиционния турски десерт КЮНЕФЕ.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>