Брашната МЕЛКО са предпочитани и от индустриалните производители и от малките пекарни

Компанията разполага с три мелници, чиито общи вместимости са 120 000 тона пшеница

БУЛПЕК 2022

Прочути с високото си качество и отлична консистенция, брашната МЕЛКО са на българския пазар от половин век. И съвсем скоро, от 5 до 8 октомври, ще имаме възможност за лична среща с експертите, които ги създават – на изложение БУЛПЕК.

„Имаме три мелници базирани в Сливен (Мелница Сливен), Варна (Мелница Варна) и Червен бряг (Голяма Мелница Червен бряг)“, разказват от компанията. Общият капацитет на трите мощности е 120 хил. тона пшеница, а производителността – 900 тона на ден.

Специалистите, прочути с дългогодишния си опит, произвеждат брашна с най-високо качество и консистенция. И трите мелници работят по единни рецепти за постигане на идентичен краен продукт. Инсталациите са автоматизирани и млевният процес се контролира на всеки етап от преработката.

„Пълната гама брашна, които произвеждаме, отговарят на всеки тип бизнес – от най-големите индустриални производители на храни, до малките пекарни“, споделят специалистите. Компанията работи с основните търговци на дребно в България и с много от основните търговци на едро. Брашната се продават насипно по 25 тона и в опаковки от 25 кг до 1 кг.

БУЛПЕК 2022

„Произвеждаме пълна гама от висококачествени брашна с превъзходни хлебопекарни качества за пълна широка гама готови продукти като хляб, пица, арабски хляб, вафли, гевреци, козунаци“, информират от компанията. И споделят, че някои от продуктите са водещи марки на пазара за брашно. Много от тях се използват в направата на водещи марки печива.

„С три мелници за брашно, над 50 години опит и висококачествена гама от продукти, МЕЛКО отговаря на всяка ваша нужда“, категорични са специалистите. Всичко за брашната, които те създават, ще разберете на изложение БУЛПЕК, от 5 до 8 октомври, в зала 3, щанд В8.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>