Традиционните сирена и кашкавали на „Мандра ТЕТЕВЕН“

Балкан Био Бг представя и два свои продукта, наградени със Златен медал и Диплом през 2021г. на изложение Светът на млякото

„Мандра ТЕТЕВЕН“

Сиренето и кашкавалът са два продукта, които традиционно присъстват на българската трапеза. С предложения за всеки вкус в изложение Светът на млякото се включва Балкан Био Бг, представяйки многообразието на търговската си марка „Мандра ТЕТЕВЕН“.

Мандрата произвежда сирене и кашкавал по традиционни български рецепти, съхранени от основаването й през 1959г., до наши дни. Съчетанието на вода от Балкана, чист планински въздух и мляко от стада, отглеждани в непромишлени райони, ражда уникални по вкусовите и екологичните си качества млечни продукти.

През 2008г. мандрата е напълно технологично обновена. Увеличен е капацитетът ѝ и е утвърден автентичният бутиков характер на технологичния процес и продукцията.

Високо ценени и оценени продукти

Благодарение на екипните усилия в Балкан Био Бг, днес мандрата е известна със своите сирене и кашкавал от краве мляко в различни разфасовки, обичаното кашкавалено роле, превъзходна моцарела и други.

На фирмения щанд ще бъдат презентирани и два от топ-продуктите на „Мандра ТЕТЕВЕН“. Това са бяло саламурено сирене от краве мляко и кашкавал от краве мляко „Премиум“. Двете изделия получиха най-високото отличие през 2021г. на изложение Светът на млякото, а именно – Златен медал и Диплом за качествен и оригинален продукт.

Балкан Био Бг и прочутата ѝ марка „Мандра ТЕТЕВЕН“, ще откриете на щанд в зала 2 от 5 до 8 октомври на изложение Светът на млякото в Интер Експо Център.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>