Магията на лакрица

Представяме Ви три от пленителните изкушения на датската Lakrids by Bülow

изложение

Лакрицовите бонбони са обичани по цял свят. И съвсем логично, тяхната магия ще завладее посетителите на Международните хранителни изложения. Това ще се случи благодарение на Lakrids by Bülow, която се включва на пълни обороти в изложение Интерфуд&Дринк.

На щанда си D17 в зала 2, компанията ще представи няколко свои продукта. Сред тях ще бъде В – Лакриц с бял шоколад и маракуя. Уникалната комбинация грабва от първия миг и се услажда дори на тези, които никога не са чували за лакриц. Леко киселите нотки на маракуята и сладостта на мекия бял шоколад са съчетани перфектно с неповторимия аромат на сладкия лакриц. Всичко това е покрито нежно със захар, която придава характерния хрупкав завършек на фенoменалния вкус B от Lakrids by Bülow.

Знаете ли, кой е най-харесваният вкус на Lakrids by Bülow по целия свят? Това е D – Лакриц с дулсе де лече шоколад. Неслучайно именно той е най-предпочитан. Невъзможно е да устоите на тази впечатляваща комбинация от солен карамел и сладък лакриц. D съчетава брилянтно вкуса на сладък лакриц, обвит в дулсе де лече шоколад и подправен с хрупкава морска сол. Тук нежността и жестокостта се срещат типично по скандинавски, преплитайки се красиво в едно неустоимо цяло.

изложение

На трето, но не и на последно място, представяме F – Лакриц с черен шоколад и морска сол. Нашето мнение е, че трябва, наистина трябва, да го опитате. Това е пленяващо съчетание между елегантно поднесен сладък лакриц и горчив черен шоколад, поръсени фино с морска сол. Комбинацията е по вкуса на всеки любител на изтънченото сладко-солено гурме. Чрез F от Lakrids by Bülow се пренсяме мигновено в света на вкусовите контрасти, които ни подканват примамливо да опитваме още и още от този неповторим вкус на датската марка.

И каква по-хубава новина от това, че ще имаме цели четири дни, в които да опитаме лакрицовите изкушения на Lakrids by Bülow на фирмения щанд D17 в зала 2 на изложение Интерфуд&Дринк...

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>

изложение