Нов деликатес; от Деликатесен, разбира се

Вярваме, че както всеки творец създава изкуство с таланта си, така и нашите майстори създават изкуство със занаята си, споделят от Анира Трейдинг

Анира Трейдинг

Достатъчно е да кажем „Деликатесен“ и вече е напълно ясно, че ще става въпрос за нещо вкусно, майсторско, деликатесно. Знаете ли, че известната марка има нова серия от продукти? Тя носи надслова „Храната е изкуство“ и ще бъде „под светлините на прожекторите“ на изложение Месомания само след броени дни.

„Вярваме, че както всеки творец създава изкуство с таланта си, така и нашите майстори създават изкуство със занаята си – да произвеждат месни продукти с качествени съставки“, споделят ни майсторите.

Пръв от серията ще бъде представен Телешки език Деликатесен, 330g. Той е произведен за Деликатесен, Анира Трейдинг. Деликатесът е 100% телешки език в бульон, стерилизиран по традиционна рецепта само със сол. Готов за хапване или за приготвяне на уникално вкусни и любими ястия, като език в масло и дриги лесни, бързи и вкусни рецепти.

„Вземи! Опитай! Вдъхнови се! и очаквай още изкушаващи вкусове от Деликатесен!“, призовават от компанията. С майсторите, които създават вкусните изкушения, ще се запознаем в зала 1, щанд D3 на изложение Месомания.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>