Маслини за всеки вкус

Традиционни и новоразработени вкусове от Средиземноморска Турция ще ни представят от MANOLI през тази година

Международни хранителни изложения

В салата, пица, на паста, за директна консумация или под формата на превъзходен зехтин. От хилядолетия маслините са любима храна по целия свят. В търсене на най-добрите продукти, е добре да знаете, че на наближаващите Международни хранителни изложения ще можем да се докоснем до асортимента на Stello'S, представени от MANOLI.

Компанията ще представи маслините с доказани качества, пристигащи в България от средиземноморската част на Турция, произведени от ORHANOGLU GIDA SAN.TIC.A.S.

MANOLI ще акцентира върху представянето на два нови продукта – „Микс от маслини без костилки“ и „Микс от маслини с костилка“. „Поставени са в иновативна опаковка и са пакетирани по нова технология, която позволява да бъдат винаги в свежо състояние“, съобщават от компанията за посетителите на петте Международни хранителни изложения.

Търсите нещо ново?

Разбира се, на щанда на MANOLI ще открием и останалите продукти от марката Stello'S, славеща се с подбирането на вкусовете на маслините, според локалните изисквания на клиентите. Затова, съветваме посетителите, които търсят нови вкусове и съчетания, да се обърнат към представителите на фирмата, за да научат повече за „Зелени маслини с портокалов пълнеж“, „Зелени маслини с халапеньо“, „Зелени маслини с чесън“ или „Зелени маслини, пълнени с лимон“, грилованите предложения, черни маслини и разбира се – зехтин.

Продуктовото портфолио на MANOLI ще откриете в изложбена зала 3, щанд D12.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>

Международни хранителни изложения