Предпочитаният деликатес – Орехите „Старец“

Майсторското мезе е сушено до 35 дни

изложение

Приготвен от подбрано свинско месо в комбинация с пресни подправки, които засилват аромата на зряло месо. Такъв е предпочитаният деликатес Орехите „Старец“, създаден от специалистите на „Белла България“.

Компанията се включва на пълни обороти в изложение Месомания 2022. В зала 1, щанд С2 екипът ѝ ще ни даде възможност да се запознаем с вкусовите качества на Орехите „Старец“. Деликатесът е предпочитан заради високото си качество и отличаващ се вкус. Сушено до 35 дни, майсторското мезе е подходящо за всеки повод и спецален случай.

Изобилие от продукти

„Белла България“ e водещ представител на хранителната индустрия в Европа. Компанията създава и лансира нови продукти по утвърдени световни стандарти за качество. Предприятията и търговските ѝ дружества са разположени на гръцкия остров Крит, в столицата Атина, България, Румъния, Сърбия и Унгария. Продуктите на компанията се  предлагат на пазарите на четири континента.

Портфолиото на компанията съдържа над 200 продукта, произвеждани под собствени и частни марки в 9 преработвателни предприятия. Най-популярните ѝ месни продукти са с брандовете Oрехите, Леки, Народен, Перелик, Фермата.

Корпоративната мисия на „Белла” – да предлага  по-добри продукти на по-добри цени – ясно показва, че в основата на бизнес развитието на хранителната компания е фокусът върху  клиента.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>