С високо качество и мисъл за природата – брашната на Мливо

Откриваме продукти, предназначени за различни типове тестени изделия, улеснявайки максимално потребителя в избора му

Когато се заговори за висококачествени брашна, е достатъчно да споменем „Мливо“ и веднага се сещаме за продуктите, които едноименната мелница предлага на пазара. На изложение Булпек 2022 тя ще се съсредоточи върху представянето на два от тях – Силно бяло пшенично брашно и МНОГО Силно бяло пшенично брашно.

Мливо използва българска хлебна пшеница – това не прави изключение и за Силното бяло пшенично брашно. Продуктът е с мин. 13 % протеин, W > 250. Подходящо е за хляб и хлебни изделия с квас, мая или други набухватели, с ферментация до 16 часа.

„МНОГО Силно бяло пшенично брашно“ също е произведено от българска хлебна пшеница. С мин. 14,5 % протеин, W > 320, то е подходящо за хлебни изделия, изискващи ферментация от 12 до 48 часа (кроасани, козунаци, панетоне, бриош и др.)

Класифициране на брашната

„Това, което предлагаме на пазара е нов начин за класифициране на различните видове бяло брашно – по сила“, споделят ни от Мливо. Методът дава възможност да се определя брашното не само по съдържанието на протеин, а и по неговото качеството (разтегливост и еластичност).

По този от Мливо улесняват потребителя в избора му. „Ние вярваме, че тази световна класификация е време да се наложи и на нашия пазар“, казват те. И допълват: „Работим и с грижа за околната среда като сме заложили на напълно рециклируеми опаковки, които не съдържат пластмаса. Мелницата ни се отличава с изключителна енергийна енергийност, а цикълът на работа е затворен и е безотпаден. Така допринасяме за опазването на нашата планета

Всичко за брашната на Мливо ще откриете на изложение Булпек в зала 3, щанд B8.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>