Интер Експо Център с признание от Pastry Academy за подкрепата към българското сладкарско изкуство

От 29 септември до 2 октомври международният изложбен и конгресен център отвори вратите си за бизнеса в хранително-вкусовия сектор

Маратон на вкусове, дигитални разплащания и специализирани форуми – събитията на 1 октомври

Срещи с шеф готвачи, професионалисти от дигиталната сигурност и специалисти в производството ни предлагат Международните хранителни изложения и COPIS

Многообразие от тортили, макаронени изделия и традиционни турски кори

Голям брой продукти, с високо качество, на едно място. Това може би е мечтаното пространство, в което иска да попадне всеки професионалист и страстен любител в областта на кулинарията.

Брашното – този така важен продукт

Какво е нужно за приготвянето на изкусително тестено изделие? Качествено брашно, разбира се, съобразено с естеството на продукта, който искаме да създадем. За да направим правилния избор, Flora-DV ни дава богатство от предложения.

Вакуумен детектор в полза на хранителната индустрия

Броени часове остават до началото на Международните хранителни изложения. В рамките на четири дни фирма БЕТА ФЕСТ ще предложи на хранително-вкусовата индустрия - детектор за наличие на вакуум.

Маслините могат да бъдат и гриловани

Любител сте на добрия вкус? Обичате маслини, съчетани със сушен домат, чесън и ароматен зехтин? Е, значи грилованите маслини, за които ще говорим в следващите редове, ще бъдат попаднат в списъка Ви с топ продукти.

100% веган продукти и гурме соли – на един щанд

Използването на качествени продукти е важна част от здравословното хранене и начин на живот. Предоставяйки най-доброто на клиентите си, компания TIENDA представя от 29 септември до 2 октомври веган предложенията от ГРИЙН Ви и БРАС ДЕЛ ПОРТ.

Месни и здравословни деликатеси

Струва ли Ви се невъзможно да съчетаете вкусен месен деликатес и здравословно хранене? Този проблем разрешава компания УНИТЕМП с новаторските си месни деликатеси, представени на Международните изложения за храни в Интер Експо Център, от 29 септември и 2 октомври. В следващите редове представяме високопротеиновите пуканки със 100% натурални съставки, високопротеиновото им месно барче, конското месо и хрупкавият микс от фина мас и пукащи пръжки и много други, които ще откриете в зала 1, щанд В2.

Загряваме за старта; Маратонът на вкусовете наближава

Вкусове от близо и далеч, кулинарни магьосници, предаващи знанията си и истински шедьоври. Всичко това ще видим на дългоочаквания Маратон на вкусовете, който в колаборация с Pastry Academy в платформата за събития Сетива без граници ще завладява сетивата ни от 29 септември до 2 октомври.

Вкусна европейска свежест от Румъния и Гърция

Популяризиране на пресните плодове и възстановяване на пазарните условия – това са целите, по които Европейският съюз работи. Той цели да предостави една по-качествена храна на европейците, налагайки едни и същи критерии за всички производители на територията си. Ще научите повече на Международните хранителни изложения в Интер Експо Център от 29 септември до 2 октомври в зала 5, щанд С8.

Еура – 100% веган!

Тиенда представя иновативен растителен заместител на месото. Фирмата предлага различни видове пилешко веган месо под формите на хапки, такота, телешки кюфтенца, месо за бургери и др. Ще се запознаете с продуктите, предлагани от компанията на Международните изложения на храните в Интер Експо Център от 29 септември до 2 октомври в зала 3, щанд А12.