Интер Експо Център с обръщение към изложители, посетители и партньори

Уважаеми изложители и посетители,

С променената и усложнена в глобален план ситуация, изложители, посетители, организатори, лектори и професионалистите във всеки бранш осъзнават, че е важно да запазим изложенията като сигурните места за професионални срещи и правене на бизнес и като най-бързата пътека за ускоряване на икономическо възстановяване след кризата и последващо развитие.

Министър Десислава Танева връчи годишните награди „Достъп до добра храна“ 2019

На 6 ноември, в рамките на шестте международни изложения посветени на хранително-вкусовия и ритейл сектора, бяха връчени годишните награди „Достъп до добра храна“.

Тайната на бижутата от шоколад се разкри в Интер Експо Център

През вчерашния ден гостите на Интер Експо Център получиха шанса да бъдат сред първите в България, които да научат тънкостите при направата на бижута от шоколад.

Хранително-вкусовият и ритейл секторите се събират в Интер Експо Център

От 6 до 9 ноември в международния изложбен център се провеждат изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и #RETAIL SHOW

Достъпен софтуер за избор и офериране на разлобяеми топлообменници Secespol.

Всички в сферата, знаят колко е трудно да се оразмери коректно разглобяем топлообменен апарат. Причината за това е възможността, той да бъде съставен от различни материали на рамката, пластините, уплътненията и присъединяванията. Със своите решения в изложение СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО се включва Secespol.

MULTIVAC представя иновативни концепции, свързани с рециклирането и намаляването на употребата на опаковъчни материали

Иновативни концепции, в отговор на изискванията за рециклиране и намаляване на употребата на опаковъчни материали ще представи MULTIVAC на изложение MЕСОМАНИЯ 2019 в палата 1, щанд 1C5.

Опаковка от 100% рециклируем моно PP материал

Опазването на околната среда заема основно място в съвременното производство. Използването и внедряването на суровини от рециклирани материали откриваме в практиката на THRACE IPOMA, която от 6 до 9 ноември ще участва в изложение СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО 2019.

Незабравимите вкусове, които TORFELLINI ни представя

Известни с изкушаващите си вкусови качества, на Интерфуд&Дринк 2019 TORFELLINI ще представи разнообразие от кремове. Присъстващите на изложението от 6 до 9 ноември ще имат възможността да ги опитат преди излизането им в търговската мрежа.

Модулните предприятия за млекопреработване

Съвременните условия на животновъдсто налагат нуждата млекопреработвателите да се приспособяват бързо към динамичната среда. Рационално в този процес е решението млекопреработвателните дейности да се извършват в модулни предприятия. Именно върху тях се фокусира дейността на фирма БЛИЦ.

Решения за правилното съхранение на продукти

Правилното съхранение е основна цел на всеки производител и дистрибутор на продукти за ритейла. В стремежа за осигуряване на максимално добри условия, в участието си в първото издание на #RETAIL SHOW се впуска Експо Маркет.