Продължава подготовката за Месомания, Светът на млякото, Булпек, Интерфуд & Дринк и Салон на виното
Взети са предвид наложените от здравните власти мерки, включително и новоиздадената заповед, коментират от Интер Експо Център
Взети са предвид наложените от здравните власти мерки, включително и новоиздадената заповед, коментират от Интер Експо Център
В стремежа си да предостави най-вкусната и деликатна хапка месо, BELLA BULGARIA e създала ProBioti на Орехите. С включването си в МЕСОМАНИЯ 2020, компанията ще представи на широката публика едно същинско изкушението за небцето.
Когато говорим за традиционни продукти, винаги сме единодушни. Киселото мляко е сред най-разпознаваемите български изделия. Теориите за произхода му са много, но сме сигурни в едно – киселото мляко ще бъде винаги любим продукт както за директна консумация, така и като важна съставна част в много гозби и печива.
Изх. № 05-06-8/ 28.10.2020 г.
ДО
ПРОФ. Д-Р КОСТАДИН АНГЕЛОВ, ДМ
МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО НА РБ
КОПИЕ
Г-Н ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ
ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ
Г-Н ЛЪЧЕЗАР БОРИСОВ
МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА
Тази година Дилком България ще участва на изложението с два щанда – в зала 1, щанд 1C9 и в зала 2, щанд 2B8.
Наследник на модел, доказал качествата си във времето. Такава е индустриалната помпа, която е сред акцентите в представянето на Каммартон България по време на МЕСОМАНИЯ 2020.
Само за час след нанасянето на последния слой подовото покритие може да се подлага на механични и химически натоварвания. Това качество е сред основните предимства на продукта, който ще бъде акцент в представянето на фирма СИЛИКАЛ по време на МЕСОМАНИЯ.
Днес хранителната промишленост е изправена пред непрекъснати предизвикателства за поддържане на по-високи хигиенни стандарти. Производственото оборудване е все по-сложно, с цел – постигане на максимален производствен капацитет, като в същото време се поставят нови стандарти за поддръжка му. Затова през тази година КАММАРТОН БЪЛГАРИЯ отново ще ни запознае с иновативни решения на щанда си.
Известни за широката публика са качествата на вината, произведени в Република Северна Македония. За поредна година посетителите на САЛОН на ВИНОТО ще имат възможност да погалят небцето и вкусовите си рецептори с божежествената напитка, произведена в югозападната ни съседка, благодарение на Фирма Юротим, коята ще представи вдъхновяващите напитки на винарна Стоби.
Създадени по автентични рецепти, задоволяващи и най-взискателния вкус. Това са изделията от Зелената серия на „Нашенско“, която ще ни представи фирма ИНТЕР Д на тазгодишното изложение МЕСОМАНИЯ.
Безспорно Триград е сред най-добре познатите български села със своите история, култура и природни забележителности. На ИНТЕРФУД & ДРИНК 2020 това красиво кътче от България ще бъде представено чрез известния с качествата и аромата си мурсалски чай. Продуктът ще ни предложи „Ен Ви Хелт”.
5 ноември. Със сигурност тази дата вече са запазили в работните си календари всички с дейност в сферата на биоземеделието. Защото в Интер Експо Център ще се проведе събитието „Биоземеделието в новия програмен период“.
През тази година по време на водещите международни хранителни изложения ИНТЕРФУД & ДРИНК от 4 до 7 ноември 2020г. компанията АХГ ЕООД ще акцентира върху няколко от невероятните вкусове на водещите търговски марки италианско кафе - Bristot Caffe и Goppion Caffe. Компанията е официален вносител и логистик за България.
Автоматизацията е основен елемент в съвременната хранително-вкусова индустрия. В стремежа си да дадат своя хпринос за развитието на бранша, през тази година специалистите от BETA FEST ще се фокусират върху разнообразни решения за автоматизация по време на представянето си.
Френски перилни препарати. Те ще бъдат част от продуктите, върху които професионалистите от Mon Marche ще съсредоточат усилията си по време на участието си в ИНТЕРФУД & ДРИНК.
Специална лимитирана серия от най-висок клас кафе Specialty Coffee Selection, съставена от изключително висококачествени Арабика сортове, които се подбират и закупуват на специализирани кафе търгове от цял свят. Изпълненият с аромати продукт ще ни бъде представен на ИНТЕРФУД & ДРИНК от Baristo.
Франция е не просто държава. Франция е вдъхновение и страст. А когато стане дума за храна, държавата с една от най-развитите кулинарни традиции, разбира се е носител на съчетания от неповторими продукти и вкусове.
Произведено от свежо българско биволско мляко по съвременна технология. Именно този продукт ще бъде акцент в участието на фирма Сердика Добрич.
Визионерски поглед на футуриста Вито ди Бари към очаквания бурен рестарт на събитийния бранш след карантината
Уважаеми изложители и посетители,
С променената и усложнена в глобален план ситуация, изложители, посетители, организатори, лектори и професионалистите във всеки бранш осъзнават, че е важно да запазим изложенията като сигурните места за професионални срещи и правене на бизнес и като най-бързата пътека за ускоряване на икономическо възстановяване след кризата и последващо развитие.