Розова вода за готвене и пиене е истинска новина за кулинарите в България

Истинско вдъхновение за сетивата, новата розова вода за готвене и пиене чрез разреждане от Rosey’s mark само с няколко капки преобразява напитки, десерти и ястия.

Цялата философия на хранителната индустрия в една машина

На изложение БУЛПЕК от 7 до 10 ноември компанията ANL България ще представи на професионалната публика универсален кутер QBO 70 версия 4, 70 литра с вграден парогенератор.

Специалисти и диетолози се включват в образователната инициатива ”Здрави и силни от малки”

За трети път Съюзът на преработвателите на плодове и зеленчуци ще организира детско образователно шоу-дегустация ”Здрави и силни от малки” в рамките на международно изложение ИнтерФуд&Дринк. Изданието през тази година ще бъде първото, на което поканени водещи специалисти и диетолози в областта на детското и здравословно хранене ще предават своите познания. Инициативата ще очаква посетителите на 8 ноември от 10.00 до 12.00 часа в централното фоайе на Интер Експо Център – София.

Най-добрите сладкари и готвачи в България творят на щанда на Змееборец

От 7 до 10 ноември на щанда на фирма Змееборец по време на БУЛПЕК 2018 ще станете свидетели на невероятни презентации и рецепти от най-добрите сладкари и готвачи на България:

Ах, този вкусен и ароматен хляб на Лагард...

Хлябът. Това е думата, която свързваме с неповторими аромати и прекрасни вкусове. Поставяйки си за основна цел да създава богато разнообразие от качествени предложения, на Булпек 2018 фирма Лагард ще представи своите изкушаващи и вкусни идеи за хляб.

Рафекс-М представя: хладилната витрина модел Kaunos

За осигуряване на оптимално съхранение, по време на изложение СИХРЕ, Рафекс-М ще представи хладилната витрина модел Kaunos. От 7 до 10 ноември посетителите ще се запознаят с новия продукт на фирмата, който е част от богата ѝ продуктова гама.

My Cream – трайни кремове за сладкарската промишленост

Крем какао лешник, крем ванилия, крем капучино, крем какао, крем карамел или крем брюле са вкусове, които ще предложи на професионалната публика фирма "Джуди-2015" ЕООД на ИНТЕРФУД&ДРИНК.

Лесафр България представя миксовете си за хляб; в програмата се включва и Борис Тасев от Amuse Bouche

Различни изделия, разнообразни миксове и незабравими вкусове. Всички тези изкушаващи съчетания ще бъдат представени по време на Булпек 2018 от компания Лесафр България.