GastronomiX 2018 „завладява“ Интер Експо Център

Изключителен интерес, невероятни кулинарни постижения и безпрецедентно отношение към детайла. Така накратко можем да опишем GastronomX 2018, което стартира в Интер Експо Център в рамките на международните изложения за хранително-вкусовия и хорека секторите МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ. GastronomX 2018 ще завладява зала 6 през всички изложбени дни – от 7 до 10 ноември.

Министър Румен Порожанов откри най-големите изложения в хранително-вкусовия и хорека сектора в България

В церемонията по откриване на МЕСОМАНИЯ, БУЛПЕК, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД&ДРИНК и СИХРЕ участие взе министърът на земеделието, храните и горите, Румен Порожанов

Alexandris представя нова модулна завиваща лента за храни

Новата модулна завиваща лента DYNACURVE на фирма Alexandris се предлага в различни ширини със затворена горна повърхност, способна да се справя с различни типове и размери на пакетите, включително деликатни продукти, опаковани в стреч фолио.

Иновативен продукт МАКАРОНИ с брашно от aрония и коприва

В отговор на желанието на все по-вече хора да се хранят здравословно, фабриката за макаронени изделия ВАС-Габрово разработи и пусна на пазара през 2018 г. не просто макарони, а макарони с  брашно от коприва и арония.

Розова вода за готвене и пиене е истинска новина за кулинарите в България

Истинско вдъхновение за сетивата, новата розова вода за готвене и пиене чрез разреждане от Rosey’s mark само с няколко капки преобразява напитки, десерти и ястия.

Цялата философия на хранителната индустрия в една машина

На изложение БУЛПЕК от 7 до 10 ноември компанията ANL България ще представи на професионалната публика универсален кутер QBO 70 версия 4, 70 литра с вграден парогенератор.

Специалисти и диетолози се включват в образователната инициатива ”Здрави и силни от малки”

За трети път Съюзът на преработвателите на плодове и зеленчуци ще организира детско образователно шоу-дегустация ”Здрави и силни от малки” в рамките на международно изложение ИнтерФуд&Дринк. Изданието през тази година ще бъде първото, на което поканени водещи специалисти и диетолози в областта на детското и здравословно хранене ще предават своите познания. Инициативата ще очаква посетителите на 8 ноември от 10.00 до 12.00 часа в централното фоайе на Интер Експо Център – София.

Най-добрите сладкари и готвачи в България творят на щанда на Змееборец

От 7 до 10 ноември на щанда на фирма Змееборец по време на БУЛПЕК 2018 ще станете свидетели на невероятни презентации и рецепти от най-добрите сладкари и готвачи на България:

Ах, този вкусен и ароматен хляб на Лагард...

Хлябът. Това е думата, която свързваме с неповторими аромати и прекрасни вкусове. Поставяйки си за основна цел да създава богато разнообразие от качествени предложения, на Булпек 2018 фирма Лагард ще представи своите изкушаващи и вкусни идеи за хляб.

Рафекс-М представя: хладилната витрина модел Kaunos

За осигуряване на оптимално съхранение, по време на изложение СИХРЕ, Рафекс-М ще представи хладилната витрина модел Kaunos. От 7 до 10 ноември посетителите ще се запознаят с новия продукт на фирмата, който е част от богата ѝ продуктова гама.

My Cream – трайни кремове за сладкарската промишленост

Крем какао лешник, крем ванилия, крем капучино, крем какао, крем карамел или крем брюле са вкусове, които ще предложи на професионалната публика фирма "Джуди-2015" ЕООД на ИНТЕРФУД&ДРИНК.