Лесафр България представя миксовете си за хляб; в програмата се включва и Борис Тасев от Amuse Bouche

Различни изделия, разнообразни миксове и незабравими вкусове. Всички тези изкушаващи съчетания ще бъдат представени по време на Булпек 2018 от компания Лесафр България.

Очарование от италиански аромати нахлува в дома ни

Удобство. Хармония. Чувство за комфорт. Да, това е истинският дом. Въпросът е, как да постигнем всичко това? На СИХРЕ 2018 фирма Softex Interiori ще даде разнообразие от възможни отговори, отваряйки ни вратите за очарованието от италиански аромати, които интериорните парфюми Locherber Milano предлагат.

Най-точният автоматичен анализ за бактерии в млякото

Hrima PRO SCC прави най-точният автоматичен анализ за определяне на общ брой соматични клетки в сурово краве, овче, козе и биволско мляко. Лесен е за работа и икономически изгоден, предлага 20 пъти по-ниска цена от конкурентните методи.

Новите предложения на кулинарните майстори от Дерони

Айвар кулинарен майстор, барбекю и грил сосове, както и дресинг сосове са топ предложенията на кулинарните майстори на Дерони тази година на изложение ИНТЕРФУД&ДРИНК 2018.

UniChef 2018 може да те заведе в Банкок, Тайланд

Светът е прекрасен и необятен. Затова не трябва да си губим времето, а да се впуснем в пътешествия, за да го опознаем. Е, планирахте ли вече следващото си пътуване? А защо то не бъде до Банкок, Тайланд?

Една по-модерна кухня, оборудвана с иновациите на Вера 94

За да бъдат клиентите на хотела и ресторанта ни доволни, е нужно храната да бъде приготвяна по безупречен начин. Как това да се случи? Отговорът – с оборудването на кухнята ни с най-модерното оборудване.

Съвременно високотехнологично оборудване за бързо хранене ще ни предложи СИДИКА

Бързото хранене е ниша, която се характеризира с изключителна перспективност и възможности за развитие. За да бъде клиентът доволен, е нужно той да получи качествен продукт; това може да стане единствено с внедряването на машини и съоръжения от последно поколение.