Шоколадът – здравословен, био вариант на любимото сладко изкушение

„Няма нищо по-добро от приятел освен ако не е приятел с шоколад.“- Линда Грейсон

Това твърдение ще защитят професионалистите от БиЕсЕсЕф ЕООД - Шоколади BERNARD на тазгодишното издание на Интерфуд & Дринк. Международното изложение ще се проведе от 29 септември до 2 октомври в Интер Експо Център.

Бокс палетите на JCO PLASTIC Spa. за лесно транспортиране на стоки

Палетите JCO PLASTIC Spa., подходящи, както за хранително-вкусовата индустрия, така и за хотелиерския и ресторантьорския бранш ще откриете на Международните хранителни изложения 2021. Те ще бъдат представени от фирмата М и М Фрут ЕООД на щанд С7 в зала 1 на Интер Експо Център.

Как да открием примеси и развалящи продукцията микроорганизми? БИОКОМ ТРЕНДАФИЛОВ предлага решения

Създаването на качествен продукт е сложен процес, който трябва да се следи внимателно на всеки производствен етап. За откриването на примеси и вредни микроорганизми БИОКОМ ТРЕНДАФИЛОВ ни помага с PCR тестовете, предназначени за хранително-вкусовата индустрия.

Опаковките, които съчетават практичност, атрактивност и екосъобразност

Съвременната хранително-вкусова индустрия може да избира между богато разнообразие от опаковки. Безспорно, сред най-изпъкващите решения са стоящите пликове и сашета. Защо това е така, ни отговорят професионалистите от Демакс по време на Международните хранителни изложения.

При какви условия ще се проведат Международните хранителни изложения?

На живо, при еднопосочно движение и минимална дистанция 1.5, представителите на сектора се събират в Интер Експо Център от 29 септември до 2 октомври

С кой уред може да взимаме проби от въздух за микробиологични анализи?

Взимането на проби от въздуха е ключово за хранително-вкусовата защото е свързано както с формирането на оптимални условия на прозводство, така и със създаването на продукти с високо качество. Именно заради това специалистите се насочват към избора на уреди за вземане на въздушни проби, какъвто е AIR SAMPLER.

Чаят: ах, тази любима напитка

MATÌNO Теа. Вълнуващото наименование е на интересния чай, който с ентусиазъм ни представят вдъхновителите от Baristo през тази година. След като по-рано Ви запознахме с кафените предложения на компанията, сега дойде време и за другата любима напитка на човечеството – Негово величество, Чаят.

Дезинфекцията е ключова за хранително-вкусовия сектор

Поддържането но високи нива на хигиена е ключов фактор за всяка компания от хранително-вкусовия бранш, независимо от сферата ѝ на дейност. Като платформа за представяне на водещите предложения на пазара, Международните хранителни изложения през тази година ще бъдат мястото, на което Web-Tech ще лансира дезинфектанта Huwa-San – едно наистина универсално решение.

С аромат на кафе – класически италиански бленд, нови продукти и Coffee Corner в магията на Baristo

Вкусове, аромати, усещания. Всичко това съчетава магичната любима напитка – кафето. А до влюбените в нея милиарди хора по света тя достига благодарение на своеобразните си посланиците – като Baristo; професионалистите, които ни запознават с нея.

Апетитни изкушения от сурово-сушени деликатеси

В специалната серия на Орехите „От златните ръце на майстора" ценителите откриват сурово-сушени колбаси, приготвени по автентични рецепти. С качествата на апетитните изкушения предстои да се запознаят присъстващите на тазгодишното изложение Месомания в Интер Експо Център.

С принтера Eddie създаваме персонализирани сладки изделия

Искате да реализирате креативните си идеи? И да създавате персонализирани сладкарски изделия? Впуснали сте се в дългата процедура по избор на машина? За да Ви помогнем в тази трудна задача, Ви представяме Eddie.

Каменна мелница, универсален кутер и машина за въздушни възглавници – на един щанд

За всеки опериращ в хранително-вкусовия бранш водещ фактор при закупуването на оборудване, е търсените машини да могат да бъдат открити на едно място. По този начин се спестяват време, усилия, логистични затруднения и разбира се – финансови средства.

Съхранение и приготвяне с BAKE'UP®

Удобство и отличен вкус. Това съчетание откриваме при системата BAKE'UP®, която Саранда Дистрибюшън ще ни представи по време на Международните хранителни изложения в Интер Експо Център от 29 септември до 2 октомври.

Най-новият Baking center ™ в България се представя на БУЛПЕК 2021

Дългоочаквано събитие ще бъде оповестено на БУЛПЕК 2021. По време на участието си в изложението, от 29 септември до 2 октомври, Лесафр България ще представи на българската публика най-новия Baking center ™ в България.