Стела, твоят швейцарски шоколад в България
Шоколадите Стела са произведени в Швейцария от Chocolat Bernrain AG, Kreuzlingen и Chocolat Stella SA, Giubiasco под търговското име Chocolat Stella Bernrain.
Шоколадите Стела са произведени в Швейцария от Chocolat Bernrain AG, Kreuzlingen и Chocolat Stella SA, Giubiasco под търговското име Chocolat Stella Bernrain.
Zido Whole Food е български бранд храни, чиито продукти са фокусирани изцяло върху пълнозърнести брашна и семена, мазнини, устойчиви на температурна обработка, морска сол, кафява захар, сушени плодове, сурови ядки и естествено сладки суровини в подкрепящи се комбинации.
Verve са първите произведени в България 100% натурални чайове от джинджифил с международно признати сертификати за качество и произход. Verve комбинира високи дози едросмлян джинджифил с доказано качество и специално селектирани традиционни български билки. Подбрани са също и екзотични подправки с безспорни полезни свойства за организма.
PREGNACO PROTEIN Drink са висококачествени протеинови напитки, създадени да покриват постоянно нарастващите ежедневни нужди от протеини в менюто на всеки човек още преди да се е родил.
Kenfood е основана през 1996 г. в Гърция и е една от водещите фирми в сектора на суровините за производство на хлебни изделия и сладкарство.
Целина, моркови и червено цвекло това е здравословната, нарязана, измита, нискокалорична салата на Денито. Само овкусявате и сте готови с част от обяда.
Паелята е ястие, произлизащо от испанския град Валенсия. За да бъде приготвена, са необходими ориз, зехтин, зеленчуци, морски дарове, различни видове месо и най-скъпата подправка в света – шафранът. По време на изложението СИХРЕ, от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център, посетителите ще могат да се запознаят с тайните на това вълшебно ястие от Ceylan на щанда на Foods Consulting.
Един от продуктите, които фирма ВЕРА 94 ще представи на тазгодишното изложение СИХРЕ, е конвектомат SelfCookingCenter, произведен от Rational. Системата за готвене усеща, разпознава и комуникира с потребителя.
За професионалистите в областта на кулинарията е важно всичко, от което се нуждаят, да им бъде във всеки момент под ръка. Заради това те предпочитат системите за готвене, включващи всички необходими уреди. На СИХРЕ 2017 компания ВЕРА 94 ще представи VarioCooking Center multificiency на фирма FRIMA.
Готвенето е удоволствие, примесено с любов към храната. Но за професионалистите то е и съчетание от вдъхновение, изкуство и една от най-важните съставки – познания за различните продукти и техники на приготвяне. В епична битка, за да се разбере кои са най-добрите, отново ще се впуснат професионалистите по време на кулинарното състезание UniChef, което ще се проведе в рамките на изложение СИХРЕ 2017 от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център.
По време на СИХРЕ компания Menu Moda ще представи менюта от рециклирани и екологични материали. Те са създадени от италианския производител на висококачествени менюта и аксесоари за HORECA сектора - DAG Style. Компанията следва концепцията си за опазване на околната среда и при създаването на своята колекция ECO.
Иновативността и екологичността са в основата на модерните и технологични решения на XXI в. Придържайки се към стремежа си за запазване на природата, CWS-boco International ще представи своите многобройни предложения по време на изложението СИХРЕ, което ще се проведе от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център – София.
Безспорно е, че за да готвим пред публика, е нужно да сме както добри кулинари, така и шоумени по душа. Но от основно значение за създаването на кулинарни творения е техниката, с която разполагаме, готвейки пред публика. За създаването на най-вкусните ястия в красива и функционална обстановка, на СИХРЕ 2017 от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център, фирма СИДИКА ще предложи своите решения – в зала 5, B4.
01 септември 2017 г, гр. София – От 8 до 11 ноември 2017 г. „МУЛТИВАК България“ ЕООД ще вземе участие в XXIV – то издание на изложението „Месомания“( палата 1, щанд 1C5), провеждащо се в Интер Експо Център София. На щанда на компанията ще присъстват опаковъчни и преработвателни решения за месната и други хранително - вкусови промишлености.
Шесте изложбени зали на Интер Експо Център посрещнаха 21 160 души по време на най-големите изложения в хранително-вкусовата промишленост и Хорека сектора в България - Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфуд & Дринк и Сихре. Изключително силно беше международното присъствие от страна на изложители и посетители и през тази година.
Освен че е епохата на високите технологии, XXI в. се характеризира със стремежа за опазване на околната среда. Съхраняването на ресурсите и опазването на природата заляга и във философията на компанията CWS-boco International, участваща в изложението СИХРЕ, което ще се проведе от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център.
За никого не е тайна, че ледът има широко приложение в съвременното ежедневие. Той може да бъде видян навсякъде – както под формата на изящна скулптура по време на вечерно парти, така и в чашата с изискано питие и разхлаждащия коктейл. Но професионалистите, познаващи тънкостите при създаването на качествен лед знаят, че е важно да разполагат с най-доброто оборудване. Затова на СИХРЕ 2017, което ще се проведе от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център, компания СИДИКА ще представи изделията на HOSHIZAKI.
За да бъде приятен престоят на гостите в хотела, от съществено значение е първото впечатление, което те ще придобият, настанявайки се в стаята. Затова е важно хотелиерът да подбере внимателно продуктите за банята, тъй като това е мястото, в което посетителите да релаксират, изпитвайки удоволствие от престоя. На СИХРЕ 2017 фирма „Литиум“ ще предложи ароматни и предразполагащи към релакс продукти за баня.