Опияняващо ароматни и вдъхновяващи сетивата предложения от Салон на виното 2017

Салон на виното отново ще събере български и чуждестранни търговски марки, лимитирани серии, нови партиди и селектирани вина, както и различни гроздови напитки

Изложението ще се проведе от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център

С още повече аромати и вдъхновяващи вкусове, пренасящи дегустаторите в различни кътчета от света. Такава ще бъде обстановката на ежегодното изложение Салон на виното, което ще се проведе за 16-и пореден път в Интер Експо Център – София от 8 до 11 ноември.

Салон на виното отново ще събере български и чуждестранни търговски марки, лимитирани серии, нови партиди и селектирани вина, както и различни гроздови напитки. Разбира се, почитателите на божествената напитка ще могат да дегустират по време на своята обиколка из щандовете на изложителите.

Пред посетителите ще бъде разкрито богатството от родни предложения, произведени у нас от традиционните сортове Мерло, Каберне Совиньон, Сира, Мелник 55, както и Шардоне, Совиньон блан и Мускат. Любителите на „напитката на боговете и любовта“, енолозите, сомелиерите и търговците ще открият и предложения от световни дестинации – Южна Африка, Франция, България, Аржентина, Италия, Испания и Македония.
Богатството на щандовете на изложителите и многобройните предложения превръщат Салон на виното както в предпочитана дестинация за всеки любител на виното, така и в полезно пространство за бизнеса, давайки възможност за директни контакти между дистрибутори, ресторантьори и крайни клиенти.

Паралелно със Салон на виното в шестте зали на Интер Експо Център ще се провеждат и международните изложения в хранително-вкусовия и хорека сектора – Месомания, Светът на млякото, Булпек, Интерфуд & Дринк и Сихре.

През тази година в изложенията ще се включат повече от 450 участници от целия свят. Засилено е участието на изложители, представящи машини и технологии, както и фирми, които ще демонстрират водещи марки кафе, вендинг оборудване и аксесоари. По-интересни БИО ЗОНА и ЗОНА ДИЕТА & ФИТНЕС за храни и напитки за здравословно хранене и спортен режим ще привлекат вниманието на посетителите.
Допълнителна информация за изложението Салон на виното ще откриете на: http://food-exhibitions.bg.