Високи технологии и интегрирани решения на СИХРЕ 2017

Посетителите на СИХРЕ 2017 ще се запознаят с високотехнологични предложения за бизнеса

 

Посетителите ще се запознаят с високотехнологични предложения за бизнеса от 8 до 11 ноември

 

 

Неоспорим факт е, че високите технологии преобразяват света. Днес те вече са интегрирани в повечето елементи на ежедневието, засягайки голяма част от човешките дейности. Те улесняват значително трудоемки доскоро процеси като инвентаризацията и оптимизирането на бизнес процесите например. Разбира се, високите технологии не подминават и сектора на хотелиерския бизнес, ресторантьорството, кетъринга и СПА оборудването. По време на тазгодишното изложение СИХРЕ от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център посетителите ще имат възможност да се запознаят с високотехнологични предложения за бизнеса и ежедневието си.

Организирано от Интер Експо Център и Националната Асоциация Хотел Ресторант Кафетерия (ХоРеКа), това ще бъде 17-ото поредно издание на изложението за хотелско, ресторантьорско, кетъринг и СПА оборудване.

Интегрирано решение за бизнеса

В отговор на нуждата на малките и средните предприятия от достъпен и лесен за използване софтуер за управление на бизнеса компания „Елтрейд“ предлага ERP системата SAP Business One, която ще бъде представена по време на СИХРЕ. Специално разработено от SAP, решението е насочено към малки и средни фирми, искащи бързо оптимизиране на вътрешните бизнес процеси, за да ускорят растежа си. Системата обхваща много от фирмените дейности – финанси, логистика, операции, складови наличности, управление на взаимоотношенията с клиентите. Приложението се адаптира и персонализира спрямо нуждите на клиента. Чрез него мениджърите получават цялостен контрол върху бизнес процесите, съобразен с най-добрите практики в управлението на малки и средни предприятия в Европа и Северна Америка.

SAP Business One дава възможност за незабавен достъп до важната информация. Системата може да бъде инсталирана на локалните сървъри на компаниите или в облак. Решението може да работи на основата на SAP HANA, технология, която първоначално е разработена за големи компании, но благодарение на SAP Business One вече и малките и средните предприятия могат да се възползват от възможностите й, за да бъдат подготвени за Industry 4.0 и дигиталната трансформация на бизнеса.

Инвентаризацията – бърза и лесна

За всеки от хотелския и ресторантьорския бизнес сред най-добре познатите думи е „инвентаризация“. Доскоро синоним на трудоемко занимание, отнемащо много време, днес тя вече е бърза и лесна. На СИХРЕ 2017 фирма „Елтрейд“ ще предложи решение за оптимизиране на процеса чрез софтуера ELTRADE INVENTORY, който е основан на технологията за радиочестотна идентификация. Технологията предлага безконтактна инвентаризация, използваща радиочестотна връзка между четящо устройство и електронен етикет, който действа подобно на баркода, но съхранява много повече информация. Тя се разчита дистанционно от четец, обработващ я в компютърен формат. RFID идентификацията позволява обектите да бъдат сканирани от значително по-голямо разстояние и без пряка видимост. Системата е съвместима с всички счетоводни софтуери и информационни системи.

В рамките на СИХРЕ отново ще се проведе кулинарният форум GastronomiX. Изложението ще бъде арена и на националните квалификации на най-престижното кулинарно състезание в света Bocuse d’Or. В битка отново ще се впуснат кулинарите-професионалисти по време на кулинарното състезание UniChef.

СИХРЕ се провежда паралелно с изложения за хранително-вкусовата промишленост МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД & ДРИНК.