Департаментът по земеделие към посолството на САЩ- мост между американския и българския бизнес

Департаментът по земеделие към посолството на САЩ в София ще участва за първи път като изложител на търговското изложение ИНТЕРФУД&ДРИНК от 7 до 10 ноември.

Основната дейност на депертамента е да промотира американски земеделски стоки и да помага на потенциални вносители и дистрибутори да установят контакт с доставчици от САЩ.  Представителите на департамента ще предоставят информация за земеделието в САЩ, за продукти, налични или нови за българския пазар, както и за възможностите на български фирми да станат вносител или дистрибутор у нас.

На щанда ще бъде представен голям асортимент от американски продукти, налични на българския пазар, като high-quality говеждо месо, елегантни бърбън и Тенеси уискита, вкусни ядки, изтънчени вина от щатите Калифорния и Вашингтон, фъстъци, варива, пуканки, снаксове, сосове и много други продукти, които могат да станат част от менюто във Вашия ресторант, бар или да намерят място на регалите в магазините.

Представителите на Департамент по земеделие на САЩ ще предоставят промоционални и обучителни материали за тези продукти, както и ще предложат някои от тези продукти да се дегустират. Допълнителни изненади очакват кулинарните специалисти и ентусиасти в кулинарната зона. Повече информация за възможностите за бизнес може да получите на специални B2B срещи в зала 4, щанд A13.