Хорека секторът се събра на изложение СИХРЕ 2017

Модерно оборудване за ресторанти, хотели и СПА, високи технологии, много нови идеи и още по-богата съпътстваща програма. Всичко това предложи на посетителите тазгодишното издание на изложение СИХРЕ, което се проведе в Интер Експо Център от 8 до 11 ноември. Изложението, организирано от Интер Експо Център и Националната Асоциация Хотел Ресторант Кафетерия (ХоРеКа), събра и през тази година професионалните кулинари, хотелиерите и ресторантьорите, които обменяха идеи, споделяха опит и се състезаваха.

Изложението СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО представя гордостта на българското производство – млечните продукти

Българското производство на млечни продукти се гордее със своята многовековна традиция. Уникални вкусове, които се харесват на всички хора по света, демонстрират майсторството на фирмите изложители в направата на млечните произведения. Тази година по време на  изложението СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, което ще се проведе от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център, успоредно с МЕСОМАНИЯ, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ, ценителите на българското ще се запознаят с новостите в бранша.

МЕСОМАНИЯ събира месопреработвателната промишленост в Интер Експо Център

От 8 до 11 ноември най-голямото бизнес събитие в София – изложенията МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ, ще съберат на едно място хранително-вкусовия бранш в залите на Интер Експо Център.

Изложението Месомания разкрива тайната на месните продукти

Най-голямото бизнес събитие в София – изложенията МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ ще съберат на едно място хранително-вкусовия бранш от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център.

Технологичост и практичност на СИХРЕ 2017

Преобразяващи, стилни и от първостепенно значение. Това са високите технологии в съвременния свят. С всеки изминал миг високите те навлизат все повече в ежедневието чрез интегрирането в различните процеси.