CHOICE LTD

Bulgaria Levski G, 24 Poruchik Georgi Kyumyurdjiev str., Business Center “Mr. Park” , 1836, Sofia, Bulgaria
4
C 10
Interfood & Drink

CHOICE Ltd. е южнокорейско дружество регистрирано в България на 1 ноември 1990 г. Ние сме първото търговско дружество въвело инстантните спагети на българския пазар, а скоро след това станахме пазарен лидер в този сегмент.

През последните години се развиваме и инвестираме в продукти в следните категории: "Здравословни и диетични храни (включително функционални храни и напитки)" и "азиатски продукти".

"Азия Маркет", нашият проект, който успешно стартира преди година и половина, не само въведе нов подход към търговията (разработен въз основа на идеята магазин в магазин), но представлява и напълно нов подход към последователите на азиатския стил на живот.

Ние не само продаваме азиатски продукти, ние предлагаме стил на живот, начин на мислене. "По-близо до Азия" е нашето мото и нашата мисия е да помогнем на хората да се запознаят с азиатската култура и манталитет чрез азиатската храна.

Чрез "Азия Маркет" Choice Ltd. се превръща в един от водещите вносители, търговци на едро и дребно, и дистрибутори на азиатски хранителни продукти в България.

Нашият търговски екип е добре запознат с азиатската култура, и нашата основна задача е да гарантираме доставката на най-вкусните и най-качествени продукти до нашите клиенти.

Contact

0886609592

Features