CJ CHEILJEDANG CORP.

Korea, South CJ CheilJedang Center. 330, Dongho-ro, Jung-Gu, Seoul , Korea, Republic of
4
C 10
Interfood & Drink

CJ CheilJedang е основното дъщерно дружество на CJ Group, което отговаря за бизнес звеното за храни и биоинженерство. Компанията е лидер в корейската хранително-вкусова промишленост през последните 60 години и е допринесла за развитието на индустрията по биоинженерство като най-добрата компания в областта на храните в национален мащаб. След като стартира през 1953 г. като дружество за хранителни съставки, CJ CheilJedang непрекъснато разширява своята дейност като вече предлага и преработени храни. Постигайки изключителен растеж в сектора на храните и хранителните съставки, и на биоинженерството, био ресурсите и фармацевтичния сектор, ние се стремим да се развиваме така, че не само да сме номер 1 в Корея, но и да се превърнем в световен лидер във всяка индустрия.

CJ CheilJedang се занимава с пускането, производството и дистрибуцията на всеки продукт. През последните 10 години усилията на експертите по безопасност на храните и въвеждането на модерни съоръжения за анализ допринесоха за развитието на компанията. Специално за новолансирани продукти, ние стриктно изледваме различните опасни вещества в съответствие със строги спецификации.

Всички съоръжения на CJ CheilJedang преминават над 50 проверки по безопасност на храните всяка година, включително и редовни одити от надзорници.

Бизнесът ни в Европа се фокусира главно върху здравословни леки закуски (чипс от водорасли bibigo), B2B тесто (за пържене), замразени продукти (кнедли), и кимчи. Името на нашата гама от продукти се ползва с доверието в пазара заради гарантираното качество на разумна цена.

С единствените по рода си продукт на базата на нашата собствена технология, ние развиваме бизнес модел, който може да даде нови насоки на глобалната хранителна индустрия.

Contact

+82-2-6740-1114
www.cj.co.kr

Features