DINIS LTD.

Bulgaria Tcar Boris III Blvd., 227A , 1618, Sofia, Bulgaria
2
D 2
The World of Milk

От основаването си през 1991 г. ДИНИС ООД работи в областта на транспортно-складовото оборудване и произвежда широка номенклатура складови колички, повече от 100 модела: платформени, ръчни, бокс, за газови бутилки, специализирани и т.н. Към настощия момент само в България повече от 3100 фирми са се доверили на качествените изделия на фирмата.

Повече от 15 години ДИНИС ООД е и изключителен представител и вносител на немската фирма за ходови колела и ролки  Blickle GmbH, номенклатурата на която обхваща повече от 30 000 модела с товароносимост от 15 kg до 50 000 kg. По време на изложението ще бъдат представени специално разработени серии ходови ролки и колела от Blickle – INOX и WAVE, подходящи за оборудване, което е с високи хигиенни изисквания и се използва в Хранително-вкусовата индустрия: подлежащи на измиване и обработка от -25º C до + 80 º C (временно до +110º C), устойчиви на ръжда и различни агресивни химикали, с възможност за избор на начини на закрепване, електропроводимст, бампери и др.

Фирма ДИНИС работи в тясно сътрудничество с много фирми в България, които произвеждат оборудване от неръждаема стомана, кетъринг компании, хотели, ресторанти, дистрибутори на хранителни продукти и напитки, производители на млечни, месни и тестени изделия. За тези сектори фирма Динис произвежда специализирани колички, изцяло съобразени с нуждите на клиентите и ги снабдява с висококачествени ходови колела и ролки made in Germany.

Contact

02/ 955 61 27

Features