DROGABG LTD.

Bulgaria Struga str. 33 , Bulgaria
4
A 21
Interfood & Drink

Основната дейност на фирма ДрогаБг е търговия с насипен чай, здравословни храни и хранителни добавки. Дейността се развива повече от 20 години, според новите тенденции в здравословното хранене. На стоките, които предлагаме гледаме не само като на стока, а като на кауза, целяща запознаване на клиентите ни със здравословните ползи от тях и по-конкретно повишаване качеството на живот в перспектива.

Днес фирмата работи с партньори от цяла Европа и е представител за България на една от водещите фирми за насипен чай, Oxalis (Чехия), предлагаме стоки и на немската Hälssen & Lyon, Германия (с традиции от 1879 год). На българският пазар работим на едро и дребно. Нашата клиентела е в сферата на търговията (магазини за чай и кафе), заведения и хотелиери. Фирмата има търговски обекти за здравословни продукти във Варна и София, като през ноември 2016 ни предстои откриване на щанд за насипен чай и в Ринг Мол, София.

Амбициите ни са нашите продукти да достигат до все повече потребители, като за целта предвиждаме откриване на обекти и в други градове.

Contact

052616123
0988 343 513
varna@droga.bg
www.droga.bg

Features