NEDKO NEDKOV – OVCHAROVO LTD

Bulgaria
The World of Milk

Недко Недков – Овчарово ЕООД е фирма отдадена на отглеждането на чисти растителни култури, производство на висококачествени мляко, млечни произведения, биогаз и месо. Основната ни цел е да предлагаме натурални продукти с безкомпромисно качество. С повече от 20 годишен опит в земеделието и животновъдството, с гордост можем да заявим, че това е едно от най- стабилно развиващите се стопанства в България. Към момента разполагаме с повече от 60 000 дка обработваема земя, над 6000 животни млечна порода Холщайн като броят им се увеличава всяка година, съвременно механизирано оборудване, над 200 служители, 20 човека тесни специалисти, изцяло затворен цикъл на производство,собствена лаборатория.

Тъй като основния ни стремеж е предлагането на природно чисти млечни продукти, ние имаме контрол над целия процес, който зпочва от отглеждането на зърнените култури и приготвянето на фуражите и завършва  с крайният продукт – месото и млякото и млечните продукти. Така сме сигурни, че това , което Ви предлагаме не съдържа ГМО, съобразено е с всички международни стандарти и изисквания, има чист български вкус и няма примеси, стабилизатори и закваски внесени от чужбина.

Фирмата е създадена през 1993 година .Основателят Недко Митев Недков е агроном по образование (завършил е  Висш Селскостопански Институт Пловдив) и започва да обработва земя под аренда в село Овчарово,Община Добрич, където е и настоящата производствена база.

За да можем да осигурим на крайния потребител натурална и чиста млечна и месна продукция, наблюдаваме не само просеца на отглеждане на животните, а и на храната, която получават. Поради тази причина , създадохме затворен цикъл на производство. Нашата ферма е единствен производител и доставчик на зърно и фураж за нашите животни, млечните ни продукти са от мляко собствено пяроизводство, а месото е от животни отгледани в стопанството.

Contact

Features