TRASTENA

Bulgaria
4
D 2
Salon de Vin

Вината Трастена нямат амбицията да покорят света, а само сърцето ти. Правим най-доброто, на което сме способни с това, с което природата ни дарява. С тях искаме да отпразнуваш всеки един момент от живота си, да се почувстваш вдъхновен и наситен със силни, хубави емоции – точно такива, каквито предизвиква вкусът на истинския плод. 

С нашите вина можеш да бъдеш свободен да експериментираш, да бъдеш център на вниманието и да си позволиш лукса да знаеш точно какво консумираш. Затова приемаме и развиваме биологичното замеделие за наша мисия. Продуктите ни са естествен резултат от любовта и грижата, които влагаме в природата вече девет години. Вината Трастена носят истинско преживяване и наситен вкус, който кара очните ни ябълки да се завъртят при всяка първа глътка. Надяваме се някъде по пътя на приключенията ти, да си кажем наздраве и да ти налеем още една чаша “от хубавото”. 

Малиновото вино Трастена се прави в местността „Трастеная“ на Стара планина, която е особено благоприятна с чистия си въздух. 

Contact

www.trastena.com

Features