UPS (UNITED PARCEL SERVICE)

Bulgaria Sofia, 41, Nedelcho Bonchev Str.
Interfood & Drink

UPS /United Parcel Service/ е създадена през 1907 г. в Сиатъл, САЩ и е най-старата куриерска фирма в света. Днес, бизнесът започнат от няколко младежи като разнос по домовете, представлява логистична мрежа покриваща всички континенти, предлагаща транспортни решения по въздух, земя и море. UPS многократно е признавана от авторитетни издания за най-значителната транспортна фирма днес

Ежедневният полет от и до София осигурява регулярен превоз на пратките, тръгващи от България до разпределителния център на UPS. След необходимата обработка още същата нощ те се пренасочват и поемат към дестинации от цял свят. Освен експресни доставки UPS осигурява ежедневни групажни линии за и извън ЕС.

В качеството си на оторизирана фирма - изпълнител за услугите на UPS за България, от 25 години Ин Тайм предлага най-високо качество международни куриерски услуги. Широката гама от услуги с добавена стойност за клиента непрекъснато се обновява, за да отговори на динамично променящите се потребности на пазара. С помощта 266 самолета, собственост на UPS и 316 чартърни, 408 000 служители гарантират, че Вашите лични и служебни пратки - писма, мостри, каталози, резервни части, уреди и апаратура, книги и др. ще достигнат до получателите си в над 215 страни и територии по света. Ежедневно в системата на UPS преминават 15,1 милиона пакета и документа.

Contact

Features