Искате да обогатите продуктовата си листа? Или сте в търсене на познати – любими или нови продукти? Насочваме вниманието си към SVG 2008
Може би искате да попълните продуктовата листа на своя търговски обект? Или желаете да намерите нов продукт, който да използвате за ястията в ресторанта си? А може би сте ценител на добрите и изискани вкусове както от България, така и от целия свят? Ако отговорът е „Да“ и сте решили да посетите изложението за храни и напитки ИНТЕРФУД&ДРИНК 2024, то следващите редове ще бъдат полезни за Вас. Защото ще представим традиционните и гурме сирената, които ще открием на щанда на SVG 2008.
Компанията представя Vega Sotuélamos – специална колекция от овчи сирена. Те предлагат различни комбинации – с черен чесън, черен и бял трюфел, с мед и риган, розмарин, черни маслини. Сирената на Vega Sotuélamos са признаси с вкуса си – независимо дали говорим за най-традиционни сирена като меки, полу- или консервирани, или за гурме сирена, с по-смели вкусове като халапеньо, аншоа или черен чесън.
„В момента Vega Sotuélamos имат привилегията да бъдат марката, която има най-много вкусове в своите продукти“- твърдят от компанията. Представяме ви няколко вкуса, които ще са акцент на SVG 2008 на изложение ИНТЕРФУД&ДРИНК 2024:
Сирене с черен чесън
Изтънчеността на този черен чесън прави така, че вкусът се интегрира оптимално с този на сиренето, което му придава онези елегантни нюанси, характерни за този продукт. Можете да ги придружите с пресни плодове като грозде и круши, както и сушени плодове като орехи и бадеми. Перфектен съюз в продукт, който предлага много разнообразни кулинарни възможности и ви осигурява интензивно и неповторимо вкусово изживяване.
Сирене с черен трюфел
Сирене Манчего с трюфел съчетава интензивния вкус на сиренето Манчего с аромата и вкуса на черен трюфел. Черният трюфел е подземна гъба, която се характеризира със своя интензивен аромат и орехов вкус. То е високо ценена съставка в гурме кухнята, а комбинацията му със сирене Manchego е сигурно попадение. Овче сирене с трюфел се приготвя от овче мляко от Ла Манча и пресен черен трюфел.
Процесът на производство е същият като този на традиционното сирене Manchego, но пресен черен трюфел се добавя към сиренето по време на зреенето. Резултатът е сирене с интензивен вкус и силно изразен аромат на черен трюфел.
Сирене с бял трюфел
Друга класика от овкусени сирена е сиренето с бял трюфел. Смесването на аромата, вкуса и вида на белия трюфел с вкуса на традиционно сирене прави резултатът впечатляващ. Изтънчеността на този бял трюфел прави вкуса да се интегрира толкова добре с този на сиренето, че му придава онези елегантни нюанси, типични за този продукт. Пълен успех.
Сирене с мед и риган
Това сирене има маслена текстура с висока интензивност на вкуса. Много ароматно сирене на носа, където могат да се оценят всички аромати на риган, който съчетава характерния му вкус с този, предоставен от меда, със собствени аромати и сладък послевкус.
Сирене с розмарин
Сирене Манчего с розмарин е още един уникален продукт, който идеално съчетава интензивния вкус на сиренето Манчего с характерния аромат и вкус на розмарин. Розмаринът е ароматна билка, която се характеризира със своя интензивен аромат и дървесен вкус. Тя е широко използвана съставка в средиземноморската кухня, а комбинацията му със сирене Manchego е класика.
Сирене с черни маслини
Овче сирене, подготвено с черни маслини, съчетава автентичния вкус на овче сирене с финеса, осигурен от кастилските черни маслини. Този елегантен и изтънчен съюз ни доближава до вкусовете и ароматите на Средиземноморието, фокусирайки вниманието ви върху всяка хапка. „Това е перфектната комбинация за трапезата“, споделят мнението си от компанията, която на изложение ИНТЕРФУД&ДРИНК 2024 ще откриете в зала 4, щанд D5.