Обогатяваме асортимента си с четири от ценните предложения на българския производител Обединени ферми
Влагането на качествени суровини и съчетаването на вкусове са в основата при създаването на предпочитания от клиентите продукт. Това заляга и в разбирането на екипа на фирма Обединени ферми, който е създал четири продукта, заслужаващи вниманието на широката публика.
Биволско сирене, биволски кашкавал, говежди пастет и биволски суджук предстои да открият посетителите на изложение МЕСОМАНИЯ 2023 и Международните хранителни изложения, на щанда на Обединени ферми. От 8 до 11 ноември компанията ще ни запознае с качествата и технологиите на създаване на изделията си в зала 1, щанд D3a в Интер Експо Център.
Биволското сирене
„Създаваме нашето неповторимо биволско сирене по традиционна българска рецепта с мляко над 6% масленост, сол и закваска“, споделят от Обединени ферми. Това е биологично чист продукт без консерванти, подобрители и стабилизатори. Екипът работи по рецепта, благодарение на която създава изключително полезно сирене, богато на витамини С, D, Е, с висока плътност, масленост и характерен вкус.
Биволски кашкавал
На фирмения щанд посетителите ще открият кашкавал от 100% биволско мляко. Продуктът е биологично чист, без консерванти, подобрители и стабилизатори. Богатото съдържание на белтъчини, мазнини, аминокиселини и витамини допълват чудесните вкусови качества на нашия биволски кашкавал. Той е с нежен и ненатрапчив аромат.
Говежди пастет
100% натурални съставки откриваме в съдържанието на Говежди пастет на Обединени ферми. Използва се обезкостено българско говеждо месо, говежди черен дроб, концентриран говежди костен бульон, сол и натурални подправки. „Гарантирано без E-та, сгъстители, оцветители, овкусители и стабилизатори! Подходящ и за най-малките“, съобщават от компанията.
Биволски суджук
Искате да обогатите асортимента си от продукти? В такъв случай насочете вниманието си към „Суджук от 100% българско биволско месо“. Той е резултат от ръчно смилане на предварително обезжиленото и обезципено биволско месо и пълним в ествествени черва. „Залагаме за зреене, сушене и пресоване в климатична камера“, разкриват от Обединени ферми. Сушенето преминава при специални условия между 20-25 дни, в резултат на което суджукът се покрива с благородна плесен.