Ferrerigroup, посланик на италианския вкус по света, ще присъства на ИНТЕРФУД&ДРИНК със забележителен щанд – зала 4, щанд D3
Насладете се на истински италиански вкус от 13 до 16 ноември с приготвени пици от не кой да е, а от самия Марко Квинтили, един от десетте най-добри пицайоли в света. Защото тогава Ferrerigroup, посланик на италианския вкус по света, ще присъства на изложение ИНТЕРФУД&ДРИНК с щанд, който ще отпразнува разнообразието и качеството на италианските продукти.
Благодарение на всичко това изложението ще създаде възможност да се пренесем за четири дни в Италия и да изпитаме сладост и удоволствие от традиционните италиански ястия и продукти – гурме пици, брезаола, деликатесен колбас и др. Присъстващите ще направят и еноложко пътешествие през различни италиански региони, а също и на организирания мастърклас посветен на средиземноморската кухня. Всичко не спира до тук, изненада ще бъде присъствието на Джани Аселти, който ще покаже на живо как се произвежда моцарела и бурата.
2024г. – годината на пицата
„Тази година фокусът ще бъде върху пицата, с изключителното участие на Марко Квинтили, един от десетте най-добри пицайоли в света“, споделят от екипа на Ferrerigroup. Марко Квинтили ще даде възможност да открием тайните на една от най-обичаните в света храни и да опитаме приготвени на момента гурме пици.
Но изненадите не свършват дотук. Ferrerigroup ще представи пълно меню с брезаола, деликатесен колбас, който все още е малко познат в България, придружен от водена дегустация, за да оцените напълно нюансите на вкуса.
Еноложко пътешествие през италианските региони, от Сицилия до Тоскана, от Пулия до Венето, със специален фокус върху Ламбруско от Емилия-Романя, ще направи преживяването още по-пълно.
Мастъркласове и абсолютни новости
В рамките на богатата програма на ИНТЕРФУД&ДРИНК, Ferrerigroup ще организира мастърклас, посветен на средиземноморската кухня, със специално внимание върху екстра върджин зехтина. Участниците ще могат да вземат участие във водени дегустации и да се научат да разпознават различните качества на зехтина чрез сензорния анализ.
Друга абсолютна новост ще бъде присъствието на Джани Аселти, наследник на дълга традиция в сироварството, който ще покаже на живо как се произвежда моцарела и бурата. Откриете тайните на две от най-обичаните в света сирена.
Не пропускайте възможността да преоткриете най-доброто от Италия на изложение ИНТЕРФУД&ДРИНК 2024. Посещавайки щанда на Ferrerigroup ще останете завладени от автентичния вкус на италианските продукти.
Всичко това и още изненади от италианските гости Ferrerigroup – София от 13 до 16 ноември на изложение ИНТЕРФУД&ДРИНК 2024. Oтпразнувайте разнообразието и качеството на италианските продукти с Ferrerigroup в Зала 4, щанд D3.