Фирма Натурални технологии ни запознава с иновативен продукт, създаден чрез традиционни методи на производство
Горчицата. Този продукт намира толкова много приложения и затова съвсем естествено, е един от любимите на хората по света. Следващите редове са посветени на най-качествените продукти и в частност – на горчицата, която фирма „Натурални технологии“ произвежда чрез традиционно студено смилане. И за наше най-голямо щастие нейната „жива горчица“ ще открием от 5 до 8 октомври на Интерфуд & Дринк 2022.
„За разлика от съвременните „приготвени“ горчици, нашето традиционно студено смилане гарантира несравним вкус и запазва всички ценни здравословни качества на синапеното семе“, ни споделят експертите от компанията.
Именно технологията на приготвяне е причината продуктът да се нарича „жива горчица“. Всички натурални съставки остават „сурови“ и не преминават през обработка с висока температура.
Гурме вкусовете включват: натурален мед, бадемов тахан, кленов сироп, портокалови корички, черен трюфел и манатарки, люти чушки, Тенеси уиски и френско шампанско и коняк.