4 дни на възможности за бизнеса; 4 дни на кулинарни пътешествия, или: какво ни предложиха Международните хранителни изложения?  
Пътешестваме из дебрите на какаото, шоколада, кафето, кулинарията и възможностите за бизнеса в събота, 16 ноември 
Вторият Форум за женско здраве събира експертите в здравословното хранене, медицината и добрия начин на живот в Интер Експо Център

Премиум “CRAFT” горчици, приготвени на каменна мелница

Фирма Натурални технологии ни запознава с иновативен продукт, създаден чрез традиционни методи на производство

Горчицата. Този продукт намира толкова много приложения и затова съвсем естествено, е един от любимите на хората по света. Следващите редове са посветени на най-качествените продукти и в частност – на горчицата, която фирма „Натурални технологии“ произвежда чрез традиционно студено смилане. И за наше най-голямо щастие нейната „жива горчица“ ще открием от 5 до 8 октомври на Интерфуд & Дринк 2022.

„За разлика от съвременните „приготвени“ горчици, нашето традиционно студено смилане гарантира несравним вкус и запазва всички ценни здравословни качества на синапеното семе“, ни споделят експертите от компанията.

Именно технологията на приготвяне е причината продуктът да се нарича „жива горчица“. Всички натурални съставки остават „сурови“ и не преминават през обработка с висока температура.

Гурме вкусовете включват: натурален мед, бадемов тахан, кленов сироп, портокалови корички, черен трюфел и манатарки, люти чушки, Тенеси уиски и френско шампанско и коняк.