Истински добрият нож е като продължение на ръката на готвача
Ножът е един от най-често използваните инструменти в кухнята. Неговото качество е от ключово значение не само за професионалните готвачи, но и за любителите. Разнообразие от ножове ще открием в зала 6, на щанд А1 – от 8 до 11 ноември. Повече споделяме в следващите редове.
Екипът на Chefsblade се присъединява към изложителите на Национална кулинарна купа, която ще се проведе успоредно с Международни хранителни изложения и Wine & Spirits Show 2023, за да представи селекция от ножове – неизменна част от безупречното представяне на всеки готвач.
Новата серия на бранда и още ексклузивни продукти
Ръчно изработените ножове Chefsblade са изковани от японска стомана AUS10 впечатляват не само с безупречно качество, но и с интересен дизайн на острието и дръжката.
Друг емблематичен модел в света на професионалните готвачи е Mushashi. Японското бижу е ръчно ковано, с гравирано със злато острие. „Техниката на изработване е уникална, владее се от малко хора и в световен мащаб се създават много малко бройки. В момента при нас е наличен само един брой”, споделят от Chefsblade.
Deglon е другата нова марка, която компанията внася у нас. Селекцията включва висок клас френски ножове.
Продуктите на Chefsblade ще ви очакват от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център.