Марката „11 Meats“ е нова за българския пазар, съобщава фирма „Фрешнесс“ ООД, която ще участва на ИНТЕРФУД&ДРИНК от 7 до 10 ноември по време на най-големите- шест в едно – хранителни изложения в България и региона.
„11 Meats“е бранд, предлагащ месни продукти на българския пазар – натурални, без алергени, без антибиотици. Иновацията в месния сегмент – „Су вид“ приготвени меса, предназначени за хотели, ресторанти са вече достъпни и за крайния потребител, с цел улеснение на домакинството. „Су вид“ произлиза от френския израз „sous vide“, което буквално означава „под вакуум“. Методът е готвене на различни продукти във вакуумирани торбички при ниска температура продължително време.
За ценителите на люти висоти, компанията ще предложи абсолютно натурални люти сосове, допълващи крехката структура на месата.
Всичко за новите месни продукти на компания „Фрешнесс“ може да научите в зала 4, щанд C6.